Нина Добрев обитава къща от 1929-а

Идвам от Канада, където времето е студено. В Ел Ей нямам нужда от камина, затова реших да я покрия с антично огледало и да я украся със свещници, обяснява Нина

Нина Добрев обитава къща от 1929-а | StandartNews.com

Софиянката с холивудска кариера живее в Ел Ей

Актрисата посреща гости сред черно-бели интериори край декоративно езеро

Холивудската актриса Нина Добрев е жив пример за това как Инстаграм може да ти помогне с идеи за интериора на дома. Звездата, родена в София, дълго време е търсила жилище в Лос Анджелис, но не намерила нищо подходящо. Затова, когато открила офертата за къща от 1929 година в испански стил, веднага се влюбила в нея и побързала да направи своето предложение на продавача. Днес тя е превърнала бившето бунгало в модерно имение с 4 спални, малко езеро и барбекю, където кани приятели и гости.

"Докато снимах "Дневниците", живях 6 години в Атланта и през цялото това време търсих жилище в Ел Ей, но все не можех да си харесам. Един ден, вече в Лос Анджелис, попаднах на нещо за мен - при това на съседна пряка от хотела ми. Веднага отскочих да го видя. Беше любов от пръв поглед", допълва Нина пред изданието "My Domaine". Тя споделя още, че е получила вдъхновение от Инстаграм, където всеки е готов да дискутира хрумките си. Така се запознала с уличния художник Брадли Тиадър, чиито работи познава от Ню Йорк. Станали приятели в мрежата и той много й помогнал в аранжирането на новото й жилище. Резултатите са впечатляващи, затова Нина позволява на камерите да снимат вътре. Констрастът между черно и бяло господства навсякъде. Одри Хепбърн е идол на домакинята - неслучайно портретът й в стил "Закуска в Тифани", работа на Брадли, украсява дневната на Нина. "Обичам просторните къщи и пространства с повече светлина - така енергията циркулира по-свободно. Чувствам с цялата си същност, че моят дом е зареден позитивно. Държа да запазя оригиналния характер и историята на мястото", казва звездата от "Дневниците на вампира", която в момента снима с Вин Дизел продължението на лентата "Трите хикса".

Прозорците на дневната завършват като красиви арки, през които обилно проникват слънчевите лъчи, а мебелите са изработени от органични материали и дърво.

"Къщата има душа, която аз, която съм просто временен обитател на този дом (семейният имот на Нина Добрев е в Торонто), трябва да запазя. Тук се усещат дзен вибрации", разказва още Добрев.

Актрисата отдава голямо значение на детайлите при обзавеждането. Тя твърде красиво е намерила място на сувенирите и артефактите, които колекционира от безбройните си пътувания по целия свят. "Всеки предмет си има история. Ето тези две книги ги донесох от Ванкувър, когато снимах там, а декоративните ми възглавници са от Атланта. Това, което постигнах с помощта на дизайнерите, е моят дом напълно да отговаря на същността ми. Огледайте се, това съм аз ", споделя красавицата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай