Нещо става със здравето на Кейт Мидълтън. Бъкингам гузно мълчи

Западната преса ври и кипи от слухове

Нещо става със здравето на Кейт Мидълтън. Бъкингам гузно мълчи | StandartNews.com

Нещо става със здравето на Кейт Мидълтън. Лавината от слухове в западната преса се подклаждат от тайнственото мълчание на Бъкингам.

През януари Кейт Мидълтън претърпя деликатна коремна операция, която я държеше далеч от обществения живот. Очакванията са тя да се върне през април. Ограничената информация за нейното здраве подхранва спекулации и опасения, предизвиквайки разследвания в пресата.

Британското кралско семейство мълчи относно здравословното състояние на Мидълтън, което доведе до различни спекулации, пишат световни медии.

Първоначално имаше слухове за потенциална диагноза рак, бързо отречени от двореца Кенсингтън, без да разкриват допълнителни подробности. Разпространиха се и съобщения, че принцесата е интубирана след операцията, което дворецът отрече.

Скорошни спекулации предполагат възможността за болестта на Крон, предлагайки потенциално обяснение за нейното продължително възстановяване, но не е предоставено официално потвърждение.
 
Херцогът и херцогинята на Кеймбридж се възползваха от ваканцията на децата си, за да се оттеглят в Сандрингам, уединено място, идеално за възстановяване, далеч от общественото внимание. Смята се, че за 42-годишната принцеса се грижат и родителите й Карол и Майкъл Мидълтън, както и братята и сестрите ѝ Пипа и Джеймс Мидълтън.
Принц Уилям обяви, че временно ще се оттегли от кралските задължения, за да се грижи за съпругата си по време на нейното възстановяване. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Петко
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи