Ненчо: Не става без любов

Ненчо: Не става без любов | StandartNews.com

Ненчо Балабанов, който е най-бързо проспериращият тв образ напоследък, признава, че с гаджето му Йоана Драгнева стоят далеч от папараците

"Гледаме да пазим личния си живот. Иначе не е добре", сподели чаровникът пред Люба Пашова по БНТ HD. Актьорът и певицата доста време се опитваха да премълчават сантименталния си роман, но София е достатъчно малка и скоро бяха разкрити. "Кофти е без любов. Трябва двойно повече енергия, за да ти тръгнат нещата. Особено за артиста - усилията са страхотни. С Йоана ни свързва изкуството, имаме общи интереси. Тя е страхотен човек. Винаги е готова да се раздава.

Популярните хора имат социален ангажимент - да застават зад благородни каузи", похвали изгората си имитаторът на Бойко Борисов. Оказва се обаче, че Ненчо е мъжкар и половина. След като взел тапията си от НАТФИЗ, сам отишъл във военното окръжие и поискал да го приберат за полагащите му като висшист 6 месеца в казармата. "Всички висши офицери се събраха, за да видят кой е тоя луд, който толкова бърза да облече войнишките дрехи", връща лентата Ненчо. В казармата така добре подкастрили егото му, че станал като нов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай