Мотосъбор събира рокери в Разград

Мотосъбор събира рокери в Разград | StandartNews.com

Разград. XI Национален мотосъбор Разград – 2013 под наслов: „Бъди толерантен на пътя!" ще се проведе в Разград, съобщиха от „Национално движение „България си ти!".

От петък до 11 август в местността „Пчелина" ще се съберат над 4000 „свободни ездачи" от цялата страна и чужбина. Национално движение „България си ти!" подкрепя събитието, а домакин и организатор е мотоклуб „Лудогорски братя".

Откриването на събора е в петък от 19.00 часа и ще продължи със забавни игри и концерт на група NOTH. В събота в 12.30 часа започва традиционната обиколка-шествие с мотори на Разград.

Мотоклуб „Лудогорси братя" са подготвили и множество игри – надпревара с РК-1, дърпане на въже, пренасяне на бира с мотор и други. Победителите във всички надпревари ще бъдат наградени, а за добрия адреналин на гостите ще се погрижи група Crossfire. Празникът ще завърши с томбола и фойерверки.

Организаторите очакват в събора да се включат между 3000 и 4000 рокери. Освен мотористи от цялата страна ще пристигнат и рокери от Холандия, Турция, Сърбия и Гърция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай