Мира Добрева разкри най-големия си ужас

Тв водещата преживяла страшен шок в собствения си дом

Мира Добрева разкри най-големия си ужас | StandartNews.com

Мира Добрева разказа за най-големия ужас, който някога е преживявала. Телевизионерката е сред най-обираните звезди у нас - общо пет пъти, като последният инцидент се е случил през 2018-а. Най-кошмарен е фактът, че сцената се е разиграла, докато водещата е в дома си и спи.

"Взел е всичките ми документи, пари, бижута и дребни вещи. Отишъл до леглото ми, ровил в шкафовете. Ако има нещо по-страшно от самия обир, това е зловещото усещане, че някой е до главата ти, докато спиш и че няма гаранция, ако се събудиш в този момент, дали ще останеш жив", споделя Мира.

Подобен шок наскоро изживя и Георги Софкин. Преди няколко седмици той се връща в дома си в Стара Загора и намира вратата разбита. Пред него изскача мъж от ромски произход, който се заканва да го убие и избягва навън, а Софкин остава без яке, касетофон и 200 лева. С обрана къща останаха преди година покойната Стоянка Мутафова и дъщеря й Муки. Те трябваше да преживеят загубата на 60 бона, задигнати от дома им в Лозенец. В къщата на Камен Воденичаров също нахлуха крадци преди малко повече от 5 години. Колегата му Евгени Будинов пък завари дома си разбит през 2017-а. През 2012-а току-що изплатената кола на Стефания Колева беше открадната, пише България днес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай