Мъж падна от скеле, получи мозъчен кръвоизлив

Мъж падна от скеле, получи мозъчен кръвоизлив | StandartNews.com

Разлог. 23-годишният разложанин Божидар Д. пострада тежко при трудова злополука край Разлог. Инцидентът с него стана към 11,00 часа в четвъртък при извършване на строителни дейности в хотелски комплекс „Реденка" край града.

Младият мъж е паднал от височина около 3 метра. Веднага е транспортиран с линейка в Спешен център – Разлог. Лекарите установили, че е с фрактура на дясно бедро и съмнения за счупен череп. „При нас бе докаран след 14,00 часа. Направихме му необходимите изследвания на скенер. Изпратихме го в столичната клиника „Пирогов", тъй като при нас няма такова отделение. Беше контактен и в съзнание", споделиха медици от благоевградската частна болница ПУЛС.

„Все още се работи по случая. Сигурно е, че не е имал трудов договор. Сезирали сме компетентните органи", коментира шефът на ОД на МВР – Благоевград комисар Георги Костов.
Временно изпълняващият длъжността директор на Областна инспекция по труда – Благоевград Катя Портокалска бе категорична, че до края на работния ден никой не ги е уведомил за трудовата злополука.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай