Мартина Вачкова с 6 теста

Звездата от „Откраднат живот“ благодари на доктора, лекувал майка й и Владо Пенев

Мартина Вачкова с 6 теста | StandartNews.com

Мартина Вачкова досега 6 пъти е правила PSR тест при различни ситуации, но нито веднъж не се е чуло да е прихващала от китайската зараза. Актрисата е благодарна на д-р Томов от Александровска болница, който се е грижел за майка й и за Владо Пенев.

„Странно е, че майка ми се разболя. Тя много се пазеше. Всички я пазехме, не се виждахме с нея“, сподели Мартина в ефира на Нова. "Тя живя в провинцията цялото лято. Дойде си в последния момент, в който можеше да си дойде - през края на октомври. Постоянно беше с маска и ръкавици. Само едно излизане е имала - до магазина. Всички правила е спазвала до крайност", обясни Вачкова. 

"Има значение, че е възрастна жена и има доста съпътстващи болести. В началото се надявахме, че това е просто настинка. Беше излязла с мокра коса да простира. Температурата обаче не падаше. Около 20 дни влачеше болестта и се чудеше какво е. Ние снимахме „Откраднат живот“ и не можех да рискувам да занеса нещо на колегите ми, затова не се виждах с майка ми", разказа тя. „За възрастните хора това е страшно важно. Владо изкара в дома си болестта. Точно Токмакчиев също. Възрастните са страшно уплашени, чуват всички страхотии, които говорят“, коментира още дъщерята на големия Григор Вачков.  „Д-р Томов има много мили очи. Ние не знаехме как изглежда този човек, добре, че Владо намери негова снимка. Звездите днес са нашите лекари, благодаря им“, каза тя и показа тениска с лик на лекаря, помогнал на майка й в тежкия момент. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай