Любовта увехна. Известна двойка изгоря

Разведоха се след 7 години брак

Любовта увехна. Известна двойка изгоря | StandartNews.com

След седем години брак София Вергара и съпругът и Джо Манганелио се развеждат, предава Page Six.

Двойката съобщава в изявление пред изданието: "Взехме трудното решение да се разведем. Като двама души, които много се обичат и ги е грижа един за друг, учтиво молим за уважение към личния ни живот в този момент, когато навлизаме в този нов етап от живота си."

Красавицата от "Модерно семейство" в момента празнува 51-ия си рожден ден в Италия с група приятели, но без Манганиело и без годежния си пръстен.

Източникът добавя: "От известно време София и Джо се отдалечават един от друг и сега се дистанцират, за да обмислят бъдещето си."

Двойката беше видяна за последен път заедно миналия месец в Хобокен, Ню Джърси, когато Вергара посети 46-годишния Манганиело на снимачната площадка на новия му проект "Nonnas" с Винс Вон.

Отсъствието на Манганиело от ваканцията на София не остана незабелязано от феновете в Инстаграм, тъй като по-късно Вергара публикува снимка с послание: "Когато животът ти даде лимони, идваш в Италия, за да ги изстискаш".

Двойката се венча на пищна церемония в Палм Бийч през ноември 2015 г. пред 400 гости - сред които звездите на Вергара от "Модерно семейство" Ариел Уинтър, Ед О'Нийл, Ерик Стоунстрийт, Джеси Тайлър Фъргюсън, Джули Боуен, Сара Хайланд и Тай Бърел, както и звездите на Манганиело от "Истинска кръв" Анна Пакуин и Стивън Мойер.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай