Любо Киров напуска журито в "Гласът на България"

Певецът ще се постави на мястото на участник в шоуто и ще стъпи на сцената с един от големите си хитове

Любо Киров напуска журито в "Гласът на България" | StandartNews.com

Тази неделя в „Гласът на България“ от 20:00 ч. по bTV, Любо Киров ще се постави на мястото на участник в шоуто и съвсем нарочно ще провери какво е да излезеш на сцената при пълна тишина и да пееш на обърнати с гръб столове. Той ще приеме предизвикателството, отправено му от останалите треньори, и подканен от публиката ще стъпи на сцената с един от големите си хитове.

От своя страна, колегите му ще се наговорят да не се обръщат почти до края на изпълнението му, а дали ще го направят и ако да – по какъв начин, зрителите ще разберат на финала на неочакваното участие. Емоциите ще са силни и за Любо, и за останалите треньорите, а и за всички в залата и пред екраните, и ще стане ясно, че да си участник в шоуто не е никак лесно. След експеримента Любо Киров ще подчертае и колко важна е ролята на публиката за един изпълнител.

И в новия епизод няма да липсват зашеметяващи кандидати с гласове, които завладяват от сцената за миг и остават дълго в съзнанието, предават емоцията и карат журито да се бори за тях. „Имаш глас като камбанка“, ще каже Галена на един от участниците, който ще я накара да се обърне с насълзени очи. Любо Киров също няма да скрие сълзите си от вълнение, при изпълнението на незрящото момиче с кристален глас.

Бесарабски българин пък ще демонстрира изключително висока класа с песен и сценично присъствие и ще заяви любовта си към България от голямата сцена на шоуто. Ексцентрична певица и нейната арфа, която дори си има име - Джордж, ще разкаже вълшебна „приказка за арфа“, която без съмнение ще докосне сърцата.

Изключително подготвена певица, толкова дълбоко ще се потопи в песента, че няма да повярва на очите си, когато ги отвори и види какво е предизвикала с гласа си. Нестандартно поднесена комбинация от опера и поп буквално ще изуми треньорите, а участник от Индонезия ще им „скрие шапката“ с фалцета, който постига с неочаквана лекота. Симпатяга-градинар от оркестър „Парламент“ - най-оборотния в Европа, както той сам ще поясни, ще завладее и голямата сцена на шоуто, след стотици изнесени концерти по света и у нас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай