Лавина пожелания за ЧРД на "Стандарт"

Лавина пожелания за ЧРД на "Стандарт" | StandartNews.com

Лавината пожелания за 23 години "Стандарт" засипа редакцията ни от ранни зори и няма спиране. Започваме с пожеланията на личностите, които са институция не само в България, но и в Европа, както и в света.

Бъдете благословени

Неофит, патриарх Български

По повод 23-ата годишнина от основаването на в. "Стандарт" отправяме своите най-топли отечески благопожелания към ръководството, сътрудниците и читателите на вестника! Призоваваме Божието благословение над вас за достоен, изпълнен със себеотдайност, правдивост и любов живот, здраве и преуспяване в добрите и полезни начинания.

Всеотдайни професионалисти

Цецка Цачева, председател на 43-ото Народно събрание


Приемете сърдечните ми поздравления по случай годишнината на уважавания и четен от мен вестник "Стандарт". За тези 23 години вашият вестник намери многобройни читатели и спечели верни приятели. Всекидневникът завоюва трайно място на българския вестникарски пазар, като неизменно отразяваше всички събития през годините на демократичния преход у нас.
Като председател на Народното събрание искам специално да отбележа доброто взаимодействие на институцията с парламентарните журналисти и техния стремеж да информират обективно обществото за дейността на парламента и за проблемите, засягащи българските граждани. Искрено приветствам журналистите и целия екип на уважаваната медия и вярвам, че талантът и всеотдайният им професионализъм и занапред ще ги съпътстват в тяхната работа. Не се съмнявам, че всички заедно ще продължите да развивате вестника като надежден източник на информация и отговорен партньор на институциите и гражданското общество в интерес на страната ни.

Докосвате сърцата на хората по света

Ирина Бокова, Генерален директор на ЮНЕСКО


За мен е чест и удоволствие да поздравя екипа на "Стандарт" по повод 23-годишнината на вестника! Благодарение на вашия професионализъм вие успяхте да наложите нови стандарти в журналистиката в България с обективната си информация за политическите, икономическите и обществените процеси в България и стриктното спазване на етичните принципи. Свободата на словото и независимостта на медиите са основни човешки права, които гарантират устойчивостта на обществото. ЮНЕСКО е единствената структура в рамките на ООН, пряко ангажирана с тяхната защита. Последователността, с която ги отстоявате вече 23 години, заслужава уважение! Искам, също така, да ви поздравя за националната кампания "Чудесата на България", която докосна сърцето на всеки българин. Време е нови родни богатства да бъдат включени в Списъка на ЮНЕСКО, защото културата и културно-историческото наследства са лицето на всяка нация и тяхното опазване е залог за съхраняване на националната идентичност.

Защитавате каузите си

Кристалина Георгиева, заместник-председател на Европейската комисия


Честит 23-ти рожден ден на вестник Стандарт!
Пожелавам ви, заедно с годините, които оставяте зад себе си, да увеличавате професионалните си постижения, броя и доверието на читателите си. Уверена съм, че хората винаги ще имат нужда от обективна информация, различни гледни точки и задълбочени анализи на събитията от България и света. Вярвам, че журналистиката е кауза - и ви желая да я защитавате достойно, така че да опровергаете тези, които твърдят, че вестниците са обречени на изчезване.

Създавате ценностния стандарт на обществото

Лютви Местан, председател на ДПС


Поздравявам в. "Стандарт" - авторитетна медия, която панорамно информира читателите си за дневния ред на държавата и заедно с това изгражда културологичния образ на гражданите й. Колегията на вестника изкусно влиза в настроението на читателите и създава ценностния стандарт на обществото - информирано гражданско съзнание. Желая Ви здраве и добросъвестна последователност на професионалното перо!

Носите български морал и силен дух

Михаил Миков, председател на БСП


Приемете поздрав по случай празника на вестник "Стандарт" - 23 години от издаването на първия брой. В годините от 1992-а Вашият ежедневник се наложи като един от популярните и уважавани източници на информация. С развитието на електронните комуникации разшири тази популярност и в онлайн информационното пространство. Вестник "Стандарт" доказа, че пресата може не само да информира, а да формира отношение към истинските ценности, които за съжаление понякога остават встрани от фокуса на общественото полезрение. Пример за тези усилия са кампаниите на Вашата медия, които насочват вниманието към достойнствата на България и оказват подкрепа на младите, учените, талантливите и способните българи. В свят, в който комерсиалните съображения са водещи и всички интереси се пречупват през призмата на материалното, подобни инициативи са доказателство за важната роля, която могат и трябва да играят медиите - на носители на моралното и съхранители на духовното, на създатели на национално самочувствие, на поддръжници на социалната отговорност и обществена солидарност.

Имате бъдеще на обединители

Красимира Ковачка, Съпредседател на партия "Български демократичен център"


Има въпроси, чиито отговори знае само времето! И след 23 години на пазара "Стандарт" си остава еталон в печатната журналистика. Във времена на финансова криза и опити за разделение на обществото, с кампании като "Не сте сами", "Чудесата на България" и много други, които обединиха стотици хиляди българи, вестник "Стандарт" успя да докаже, че бъдещето принадлежи на обединителите. Бъдете така смели в начинанията си и за напред.

23х23 успех

Патриотичен фронт „НФСБ и ВМРО"


Честит 23-и рожден ден на в. „Стандарт"!
Пожелаваме на целия екип на изданието поне още 23 х 23 успешни години да изпълнява мисията на добрата журналистика и да не спира да търси и отразява истината такава, каквато е!

Устояхте на превратностите

Сотир Цацаров, Главен прокурор


Честит 23- ти рожден ден на вестника, чийто стандарт устоя на превратностите на свободния пазар! Пожелавам ви все така творческо дълголетие! Нека читателите от всички възрасти и различни интереси продължат да бъдат винаги така всеобхватно информирани от вас. На журналистите от вестник „Стандарт" пожелавам здраве, лично щастие и професионални успехи.

Стойностни журналисти

Лозан Панов, Председател на Върховния касационен съд


Стойностната журналистика има в лицето на в. Стандарт смел, безпристрастен и мъдър съюзник. Поздравления за рождения ден с най-добри пожелания за здраве и неизчерпаемо творческо дръзновение в търсенето на обективната истина!

Работите винаги в защита на хората

Георги Колев, Председател на Върховния административен съд


Най-чистосърдечно Ви поздравявам лично от свое име и от името на ръководството на Върховен административен съд по случай навършването на 23 години от създаването на вестник „Стандарт".

Позволете ми да изразя и дълбокото си уважение към прецизността и високия професионализъм, с който работите в тези така напрегнати за българския народ времена. Убеден съм, че и в бъдеще ще се ръководите от идеалите на професията и ще работите все така всеотдайно и с кураж в защита на българския народ като подавате винаги точната и коректна информация.

Формирате положителни ценности в обществото

Глинка Комитов, управител на НЗОК


Надявам се искрените ми пожелания да стигнат чрез Вас до всички, които през годините са работили за утвърждаването на медията като един от водещите информационни източници в България. От създаването си до днес вестник „Стандарт" съхрани по безспорен начин признанието на своята аудитория и доказа, че истинското богатство на една медия са коректността, вдъхновението и таланта на журналистите. Вече 23 години вие имате доказани лидерски позиции в българската журналистика и неизменно защитавате принципите, извоювали ви авторитет в медийното пространство и спечелили ви доверието на обществото. Надявам се нашето активно сътрудничество да продължи, за да можем да предоставяме на хората точна и достъпна информация за дейността на НЗОК, за новостите и проблемите в здравеопазването. Пожелавам и за в бъдеще да отстоявате ролята си на фактор в обществения живот, да продължавате да бъдете социално ангажирана медия, която формира положителни ценности в българското общество.

Напипвате чувствителните точки на проблемите

Венцислав Грозев, председател на УС на БЛС


Щастлив съм да поднеса най-сърдечните си поздравления по случай 23-я рожден ден на Вашето издание. Позволете ми, като председател на Български лекарски съюз, да Ви благодаря за високия професионализъм, който години наред ни кара да избираме вестник „Стандарт" за свое всекидневно четиво. Темата за нашето здравеопазване винаги е била сред приоритетите на вашия екип, но съм особено впечатлен, че през тази година вие напипахте най-чувствителната точка на проблемите – застрашителното намаляване на лекарите и пътят, който избират младите колеги извън страната. Така в рамките на съвместната инициатива „Млад медик", ние заедно ще се опитаме да ги мотивираме да останат в пределите на България. Тази кауза е от първостепенно значение не само за съсловната организация на медиците, но и за цялото ни общество, затова Ви поднасям най-искрените си благодарности.

Бъдете все така успешни

акд. Стефан Воденичаров, председател на БАН


С вестник „Стандарт" правим вече няколко кампании, които се посрещат много добре и са търсени от хората. Смятам, че това, което правим заедно, е полезно за обществото.
Пожелавам ви да сте все така успешни, добронамерени, търсени и полезни!

Насърчител на дебати

Димитър Манолов, президент на КТ "Подкрепа"


Отчитам трудната роля, която е отредена на медиите в условията, в които живеем, освен чисто информационната си дейност, да изпълняват и определена социална роля в кризисни ситуации. Пожелавам на целия екип на вестник „Стандарт" да продължава да пази будна професионалната си съвест и творческата си свобода! Също така се надявам и в бъдеще вестникът да бъде медиатор и насърчител на публични дебати по важни за обществото теми. Пожелавам воля и енергичност и вярвам, че и в бъдеще ще бъдем добри партньори, за да продължим нашето успешно сътрудничество по всички въпроси, значими за обществото и българските граждани.

Кампаниите ви помагат

Пламен Димитров, президент на КНСБ


Броят на годините е важен, но още по-ценно е значението на тяхната наситеност откъм съдържание. С всеки нов брой доказвате, че свободното слово е не само привилегия на журналистите, но и основно право на цялото общество. Признателен съм Ви и затова, че заедно успяхме да намерим правилния път към укрепване и развитие на икономическата, финансова и социална стабилност в България.

Кампаниите "Чудесата на България", "Възкреси доброто" и "Не сте сами" са само част от тези, които помогнаха на много българи да преоткрият красотата на страната ни, да обичат още повече България и да се гордеят, че са част от хилядолетната история. Желая от сърце и занапред да продължите да бъдете стандарт за българската журналистика и коректив на всичко, което се случва в страната ни!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай