Четвъртък,

Късметлии от "Гласът" делят сцена с Любо Киров

От: Агенция Стандарт -
432
Късметлии от "Гласът" делят сцена с Любо Киров
A
A
A

Любо Киров изпълни обещанието си да даде на един от участниците или дуетите в неговия отбор възможност да усетят голямата сцена. В ефира на bTV бяха изтеглени имената на хората, които ще излязат с него на следващия му голям концерт – Атанаска и Сонай.

Концертът на Любо ще е в „Арена Армеец“ на 26 октомври. Достъпът до залата ще е лесен – със зелен сертификат или с антигенен тест на място, като организаторите на концерта поемат 2/3 от цената на теста и хората ще трябва да платят само по 10 лева.

Любо Киров е жури в „Гласът на България“ за първи път, но не това е единствената причина да смята, че този сезон е един от най-добрите. „Появиха се много талантливи хора“, обясни той. „И талантът се припокриваше с интелекта. Затова и историите са толкова готини и човешки.“

В предаването Любо няколко пъти не успя да скрие сълзите си, а и не се опитваше. Не го притеснява дори някой да реши, че „Любо е ревльо“. Според него освен че човек носи талант, талантът разкрива някаква история за човека. Именно тези истории разчувстваха музиканта.

В един от епизодите на предаването Любо Киров дори застана на мястото на участниците. Той обаче призна, че едва ли стресът, който е изпитал, може да се сравнява с този на истинските претенденти за голямата сцена, тъй като вече от много години е популярен и е свикнал.

Една от целите, които Любо си е поставил, е да събере най-добрия отбор в предаването. Сега обаче му предстои най-голямото предизвикателство, защото ако в предишните епизоди менторите можеха да избират неограничен брой участници, сега трябва да изберат с кои от тях да се разделят.

„Задачата ни е да ги поставим на кантар и да проявим стратегическо мислене – кой какви гласове е събрал“, обясни той. „Ако в другите отбори има гласове и стилове, които се припокриват, но са по-добри от тези, които са в моя отбор, аз ще трябва да се лиша от хората, които не могат да отговорят на нивото на другите.“

За изпълнителя не е трудно да определи на какво иска да научи младите участници в „Гласът на България“ – истината и винаги само истината. Това е единственият начин да успееш“.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com