Ковид развали ваканцията на Деси и Плевнелиев

Гърция въведе строги ограничителни мерки до края на август заради вируса

Ковид развали ваканцията на Деси и Плевнелиев | StandartNews.com

Деси Банова и бившият президент Росен Плевнелиев се радват на семейна идилия в Гърция. Още в началото на лятото политикът и бившата синоптичка се изнесли към гръцката съседка, но почивката им не преминала по мед и масло заради върлуващия в страната ковид.

В летния сезон, когато напливът от туристи в Гърция е засилен, местното правителство въведе строги ограничителни мерки до края на август, за да се овладее разпространението на вируса. Заради ограниченията Деси Банова не могла да се наслади напълно на лятната си ваканция, която по традиция, откакто е омъжена за Плевнелиев, прекарва в неговата лятна хасиенда.

Луксозната резиденция се намира в баровската местност Амаксина в град Уранополи на полуостров Халкидики. Имението, оценено на 3 милиона евро, предлага всякакви удобства, за да се чувстват Деси и децата й комфортно. Гръцката ваканция на Плевнелиеви обаче приключи. Причината е, че Деси Банова иска отново да се върне на екран и е възможно през есента това да се случи в Нова.

През миналата седмица станаха ясни доста рокади в тв ефира, но до този момент няма индикации от Нова, че Деси е сред тях, пише Ретро. Все още обаче от „На кафе" не са анонсирали новия сезон. Не е тайна, че Гала и Банова са близки приятелки и именно в будоарното предаване бившата синоптичка изливаше на талази любовната си история с Росен Плевнелиев. Заради това се говори, че Гала може да даде поле за изява на дружката си, която категорично отказва да се върне в отбора на синоптичките. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай