Контрапротестиращи: Куклата на конци няма позиции

Контрапротестиращи: Куклата на конци няма позиции | StandartNews.com

София. "За пореден път куклата на конци няма позиция. Това не е обединител на нацията". Това заявиха контрапротестиращи, които отново се събраха на демонстрации пред президентството. "Той не иска мир, дори си позволи да коментира, че България ще влезе във война, когато това му бъде наредено. Отново на него някой му дърпа конците", обясниха защитниците на кабинета "Орешарски".

"Всяко негово изказване е прецедент след прецедент, гаф след гаф. Крайно време е да си ходи и да не ни излага повече", обяснява контрапротестиращата Ина Гергова.

Гражданите за кабинета на Пламен Орешарски изразиха подкрепата си срещу тероризма в Сирия. Те осъдиха остро агресията на САЩ върху страната. "Измислят някакви причини, за да нападат една мирна държава, която се бори срещу тероризма на своята територия", обясняват събралите се пред президентството.

Хората, които вчера внесоха подписите, които събраха в подкрепа на Орешарски обявиха, че няма да се изморят да стачкуват под прозорците на президентството, докато президентът Росен Плевнелиев не подаде оставка. Те продължават да събират подписи за импийчмънт на държавния глава.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай