Кметът Тотев: Не е верен контекстът в записа

Кметът Тотев: Не е верен контекстът в записа | StandartNews.com

София. "Няма съмнение, че това е моят глас, който се чува в записа. Но не е верен контекстът, в който са представени тези записи".

Това каза за пореден път, този път пред Нова телевизия, кметът на Пловдив Иван Тотев. Той смята, че когато си на партийно събрание, трябва да дадеш увереност на хората, че след толкова години управление и поддържане на местните структури те няма да останат на улицата. "До голяма степен ръководителят на едно събрание може да хиперболизира дадени факти, за да вдъхне увереност на хората. Естествено, че няма 120 души от ГЕРБ назначени във ВиК например", оправда се Тотев. Той все пак призна, че целият ръководен персонал във ВиК е бил сменен, когато е станал кмет. "В записа става дума за хора, които очакват да бъдат уволнени от дадени структури и ние ги уверяваме, че няма да ги изоставим и те няма да останат на улицата", добави той. "В думите, че сме изиграли областния управител Венцислав Каймаканов се имаше предвид, че сме успели да накараме наяве тайната, че той е назначение на ДПС", разтълкува Тотев.

Той отново разви тезата си, че излезлите записи в медиите от местното партийно събрание на ГЕРБ, са незаконни. "Не може да продължава тази практика хората да се записват безразборно и незаконно навсякъде, включително и в собствените им домове", заключи Иван Тотев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай