Хороскопът: Везните пестят разходи, козирогът се ядосва за дреболии

Днес можете да намерите лек за всеки проблем или болка

Хороскопът: Везните пестят разходи, козирогът се ядосва за дреболии | StandartNews.com

Овен

Събуждате се с откровение за правилната посока и избор, давате си сметка за истинската стойност и смисъл на връзката ви с някого. Не нарушавайте правилата. От обед до утре на обед не споделяйте свои и чужди тайни. Днес изпъкват личните ви комплекси. В стремежа си да покажете ниво може да се впуснете в необмислени контакти и  начинания. Не се ловете на бас и не залагайте.

Телец

До обед е добре да се осъществяват връзки и разговори с колеги, клиенти и шефове от чужбина. Обадете се на роднините, чакайте и покани за съвместна дейност или размяна на посещения. От обед нищо важно да не се споделя. До утре на обед не разширявайте кръга на тези, които са в час с бъдещите ви планове. Споделеното ще даде храна на клюката и ще привлече опасна конкуренция.

Близнаци

Не започвайте деня с разправии. До обед крясъците разболяват и вредят повече отколкото си представяме. Важното отлагайте за следобед. Почти в края на работното време ще получите важни съобщения и предложения, които ще  помогнат да разгърнете потенциала си и да организирате работата си по нов начин. Може да се намери лек за всеки проблем и болка.

Рак

До обед имате повече свобода на действие и нещата при вас ще се уреждат с по-голяма лекота. Усещате ясно как ще се развият отношенията ви в работата и в личен план. Направете крачката, която усещате за правилна. Не се страхувайте от провалите в миналото. Вдигнете глава, днес хората без самочувствие ще бъдат употребени, ще вършат работата на другите, докато тяхната ще зацикля.

Лъв

Днес и утре в хороскопа ви действа тежък планетен кръст. В момента родените в първата декада ще почувстват по-голям натиск, ще изпитват повече неудобства и ще плащат повече за всякакъв вид услуги и дейности. Не планирайте пътувания, ако не се налага. Търсете компромисните варианти в отношенията. Не притискайте околните с условия и не допускайте да ви вменяват чужда отговорност.

Дева

Днес ще имате успех и късмет, ако успеете да се справите с комплексите и погледнете в очите тези, които винаги ви притесняват с поведението, отношението или изискванията си към вас. В момента върви тестова програма, която ще дисквалифицира хората без самочувствие и амбиция, независимо какво са учили, какво знаят и могат. Представете се в най-добрата си светлина.

Везни

Днес дърпат конците родените в първата декада. Успявате да наложите исканията си и да получите каквото ви е нужно. Конкурентите ви в момента търпят лишения или нямат достатъчно сили и възможности да налагат избора си и да ви притесняват. Днес и утре може да направите силен ход и да подпишете изгодни договори. Провирате се през игленото ухо на закона и спестявате разходи.

Скорпион

Ден на неприятни изненади и съобщения, с които искате или не, но ще трябва да се съобразите. Родените в първата декада влизат в тежки отношения с родители и деца. Ще се почувства остро пропастта между поколенията. От обед до утре на обед внимавайте с изказванията и не се намесвайте в чуждия живот и избор. Неблагоприятно за операции на вени и менискус.

Стрелец

Ден на едиповите комплекси. Нещо от миналото може да завладее ума и да ни попречи да реагираме адекватно при решаване на належащите проблеми. Всяко ваше колебание или плаха реакция ще се използва от хората с активно манипулативно поведение и интереси. По линията шеф-подчинен прескачат искри. Отложете неравностойните разговори, не правете компромиси на всяка цена.

Козирог

До обед продължете с това, което не сте  уредили в предните дни. От обед навлизаме в провокативен период, в който всяка една дума и действие ще се преценяват и гледат под лупа. Хора без самочувствие ще мачкат вашето. Луната е в съвпад със Сатурн, а това положение се отразява негативно на хората с дълбока емоционалност. Старайте се да не се ядосвате за дреболии.

Водолей

Започнете деня с преговори и разговори с инстанции и партньори от чужбина. Проучете условията за работа и учене, както и възможностите за финансиране и стипендии. Проблемите ще са повече за родените в първата декада, които трудно ще преодолеят негативите на миналото и комплексите от тежкото детство. Не изпадайте в робска зависимост, търсете равностойния контакт.

Риби

Ден на ограничаващи положения, които ще ви принудят да прескачате огради, да навлизате в чужда територия или да гоните тези, които се опитват да навлизат във вашата. Всеки на своето ниво трябва да покаже доколко допуска намеси и дали е склонен на компромиси. Не се подценявайте, изисквайте от другите това, което ви се полага и сте го заслужили с работата, чувствата и предаността.

Източник: Монитор

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай