Вторник,

Хороскоп: Везните се забавляват, раците постигат резултати

От: Иван Ангелов -
9965
Хороскоп: Везните се забавляват, раците постигат резултати
A
A
A

Въоръжете се с търпение, защото днес всичко ще се случва бавно. Търпението, разбира се, няма да е единствената добродетел, от която се нуждаете днес, така че мобилизирайте пълния набор от свои положителни качества. Приятелите ви наблюдават, бъдете внимателни и не правете нищо, което ще ги накара да ви заподозрат, че не сте достатъчно отдадени.

Овен

Денят е добър за учене и за получаване на нова информация. Ако решите да зарадвате близките с подаръци, това няма да навреди сериозно на бюджета. Добре е да сте щедри и към хората, които се нуждаят от помощ. Не им отказвайте милостиня, за да не ви напусне късметът!

Телец

Предстоят промени в живота ви и сега е моментът да помислите дали сте доволни от това, което правите и с какво искате да се занимавате. Болестите на този ден могат да бъдат продължителни. Пийте повече вода и е желателно в менюто ви да има повече плодове и зеленчуци!

Близнаци

Бъдете готови да поемате рискове, когато сте достатъчно уверени, че сте избрали правилния път! Всички дела, започнати през този ден, обезателно трябва да се доведат до край. Това е подходящо време за прошка и помирение. Сега е времето да се погрижите за вашето здраве.

Рак

Търпението и усърдието ви ще бъдат възнаградени. Може да постигнете значителни резултати. Добре е да си направите масаж на лицето. Това от една страна възстановява здравината на мускулите, а от друга - успокоява нервите. Носете тоалети с ярки цветове!

Лъв

Времето е добро за пазаруване, за делови срещи, за дискусии и нови запознанства. Ако сте се скарали с някой от своите познати, сега е моментът да се сдобрите. Поискайте прошка от хората, които сте засегнали! Не си губете времето с виртуални свалки, реалните срещи са по-вълнуващи!

Дева

Задайте си конкретни цели! Сега ще ви е по-лесно да решавате задачи, да усвоите знания. Не позволявайте на околните да ви се месят в избора. Избягвайте прибързаните решения и не се колебайте да поискате време за размисъл, ако гаджето ви изненада с предложение!

Везни

Не поемайте никакви рискове! Желателно е да не посещавате места, където се събират много хора. Може да се забавлявате у дома или на тихо и спокойно местенце с човека, когото обичате. Оставете на заден план съмненията, не си поставяйте бариери!

Скорпион

Не пропускайте срещите, които може да повлияят на вашето бъдеще! Ако вашият партньор реши да ви запознае с близките си, не му отказвайте, дори и да не се чувствате готови за такова предизвикателство. Бъдете естествени! В този ден ролята на лидер ви подхожда най-много.

Стрелец

Прекарайте този ден с любимия! Идеално време е за предложение за брак. Клетвата за вярност, дадена сега, ще скрепи душите ви завинаги. Може да пътувате и да водите преговори, да пазарувате и да се забавлявате.

Козирог

Склонни сте да вземате прибързани и погрешни решения под влияние на емоциите. Не се оставяйте гнева да ви почерни деня! Може да се разтоварите с разходка в парка или да се повеселите с приятели, но не и със спорт. Физическото натоварване е нежелателно.

Водолей

Космичната енергия на любовта радва душата ви. Летите в облаците, мечтаейки, но ако партньорът ви се осмели грубо да ви приземи, не бързайте да се сърдите, умувайки дали птица може да живее с къртица, защото се допълвате взаимно! Бъдете по-снизходителни!

Риби

Оставете тайните за себе си никакви обещания не давайте сега! Не се обвързвайте! Ще си усложните живота, ако дадете шанс на някой (някоя), който не ви заслужава. Денят е добър за начало на лечение, за изчистване на горните дихателни пътища.

Източник: Флагман


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com