Хороскоп: Везните с успех във финансите, ракът да заложи на егоизма

За повечето зодии денят е за почивка и ненатоварване

Хороскоп: Везните с успех във финансите, ракът да заложи на егоизма | StandartNews.com

За повечето зодии денят е за почивка и ненатоварване. Бъдете спокойни, почивайте, спортувайте, каквото и да е, само не се напрягайте в работата или други задачи. И без това може да са с неуспешен изход. Добър ден за финансите на някои хора, но като цяло паричните потоци трудно ще текат към когото и да било. Проявете смирение...

Овен

Този ден не е най-добрия за финансови транзакции. Всяко плащане, включително дори сметките за комунални услуги може да доведе до загуби.

Телец

Това е чудесен ден за общуване. Всяка комуникация - както бизнес, така и лична, ще се окаже успешна. И преговорите с вашите бизнес партньори, и романтичните срещи може да насрочите за днес.

Близнаци

Мощен поток от енергия ще се спусне към вас свише в този ден. Това не означава, че трябва да изразходвате цялата си сила наведнъж. Дава ви се за поне два-три дни.

Рак

Не трябва да отказвате помощ на другите хора, но не забравяйте и своите потребности. Здравословно количество егоизъм определено няма да ви навреди.

Лъв

Днес не се товарете със задачи. Добре е да си почивате. Ако може си вземете отпуска. Чудесно би било да се отпуснете. Може и да спортувате.

Дева

Не забравяйте, че най-добрият начин за защита е атаката. Каквито и да са обстоятелствата, не заемайте отбранителна позиция! Ако сте сигурни, че сте прави, спокойно преминете в нападение!

Везни

Финансовите проекти, започнати в този ден, ще бъдат успешни само, ако са дългосрочни. В противен случай и времето, и парите ще бъдат загубени.

Скорпион

Хората, които са се появили в живота ви след дълго отсъствие, не само ще ви върнат приятните спомени, но и ще играят сериозна роля в кариерата ви, осигурявайки ви покровителство.

Стрелец

Хонорарите в този ден ще бъдат пряко пропорционални на количеството и качеството на вложения труд. Не може да мързелувате и да избягвате изпълнението на своите задължения.

Козирог

Представителите на този знак е по-добре да избягват физическо натоварване днес. Не разчитайте на постижения нито в работата, нито в спорта.

Водолей

Не крийте своите способности от другите и най-вече от своите началници! Днес те трябва да бъдат демонстрирани в пълна степен.

Риби

Това е денят, в който може да завършите започнати по-рано дела, но е по-добре да се откажете да работите по нови проекти. Те най-вероятно няма да ви донесат успех, а ще са нужни доста усилия. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай