Хороскоп: Успехът идва при овена, стрелецът е в творческа криза

Тази неделя е един истински полет на крилете на любовта

Хороскоп: Успехът идва при овена, стрелецът е в творческа криза | StandartNews.com

Тази неделя е един истински полет на крилете на любовта. Каквото и да правите осланяйте се на нея и ще бъдете доволни и щастливи. Лошото време ще се отразява на настроението ви, но успехите от деня ще донесат усмивка и радост.

Овен

Опитайте се да запазите спокойствието си и не се съмнявайте в успеха си! Любовта ще ви окриля. Ще се чувствате сигурни с хората, които обичате. Носете дрехи в светли цветове! Светлозеленото балансира емоциите, а сребристото прояснява мисълта и ви вдъхва смелост.

Телец

Времето е добро за нови начинания, за общуване и разширяване на контактите. Денят е подходящ и за организиране на екскурзия, и за записване на езиков или курс за придобиване на нова квалификация. На самотниците ще им потръгне, ако не са загубили чувството си за хумор. 

Близнаци

Чакате звездния миг, за да материализирате идеите си? Е, това може да стане днес. Време е за резултати. Постигнатото ще ви даде надежда, ще ви повдигне и самочувствието. Може да си намерите нов източник на доходи. 

Рак

Можете да приключите със стари или натоварващи ви ангажименти. Преценете си силите и възможностите! Избягвайте да употребявате мъртва храна! Желателно е на трапезата ви днес да има повече свежи плодове и зеленчуци, мляко, извара и мед. 

Лъв

Възможностите се разкриват пред вас, стига да ги желаете. Обърнете внимание на предложенията, които получавате, обмислете ги и не отлагайте дълго отговора! Не пренебрегвайте желанията на любимия човек! Погрижете се за външния си вид, за да не се загуби страстта!

Дева

Възможни са емоционални изблици, породени от житейски неуредици. В каквато и ситуация да попаднете, не забравяйте, че можете да се справите, ако сте спокойни! Може да започнете да учите чужд език. Зарадвайте любимия, не пестете комплиментите и милувките! 

Везни

Доста луди неща може да направите днес. Рискът, който поемате обаче, ще бъде оправдан. Този ден не е за спокойните представители на този знак. Сутринта може да ви вдигнат нервите в службата, но бързо ще ви мине и до края на деня ще си намерите повод да се съберете с приятели и да ги почерпите.

Скорпион

Колегите ще ви изненадат с хубави новини. Потокът от информация, която трябва да проверите и подредите, ще е приятно занимание за вас. Ще ви се удава с лекота да преговаряте, да защитавате идеите и правата си. Не отказвайте срещи и милувки!

Стрелец 

Творческа криза ви е обзела. Спокойно изчакайте да си отиде, за да може вдъхновени да се захванете отново с нещата, които ви носят удовлетворение! Желанието ви за близост с тези, към които имате чувства, вероятно няма да е споделено, но не се отчайвайте! Има дни, в които не върви.

Козирог

Денят е чудесен за обучение и за изобретения. Това е време за разширяване на кръгозора. Благоприятното влияние на Меркурий и Венера ще е една от причините общуването да е приятно и желано, особено с представителите на противоположния пол. Ще ви върви и в любовта.

Водолей

Налага се да пестите силите си, тъй като в този ден може да ви е трудно да помирите душата и тялото. Неща, които преди сте правели с лекота, сега ще ви е трудно да извършите. Ще ви липсва сръчност. Ръцете и краката ви сякаш няма да ви слушат. Бъдете по-пасивни!

Риби

В този ден мълчанието е ценно. Слушайте повече, говорете по-малко и не отлагайте изпълнението на това, което сте намислили! Дамите, които са склонни към депресия, да внимават с храната! Апетитът им ще е свързан не толкова с физическите потребности. Не яжте от яд!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай