Сряда,

Хороскоп: Успехи и хармония за лъва, телецът се държи несериозно

От: Иван Ангелов -
9209
Хороскоп: Успехи и хармония за лъва, телецът се държи несериозно
A
A
A

Този понеделник е направо камъче в обувката – точно толкова болезнен, притеснителен, нервиращ. Гледайте да не хабите нерви още от сутринта, защото ще ви трябват през останалата част от деня. Все пак има и ритуал, който да изпълните, за да прогоните част от лошотията. Обърнете се към сутрешното слънце и дръпнете една молитва. Най-малкото ще се почувствате по-добре.

ОВЕН

Денят ще е емоционално наситен. Не се горещете и не се поддавайте на провокации. Възможни са неприятни моменти, както и проблеми в общуването. Ако се съсредоточите върху текущите си задачи, може да ги приключите навреме. Често ще намирате необичайни, но ефективни подходи за действие.

ТЕЛЕЦ

Отнасяйте се сериозно към всичко, с което се захванете днес. Всяко лекомислено действие може да доведе до проблеми с дълготрайно действие. Помнете обещанията, които сте дали по-рано. Не е най-добрия ден за променяна на планове и за взимане на решения в движение.

БЛИЗНАЦИ

Гледайте да запазите самообладание. Днес това ще е много важно. Под влияние на емоциите си може да вземете грешни решения, да кажете или направите нещо, за което ще съжалявате. Опитът и подкрепата на близките ще ви помогнат да намерите правилния път и да подредите приоритетите си.

РАК

Не отлагайте нищо днес. Сутринта ще е благоприятна и за важни дела, и за делови срещи. Използвайте този момент, за да завършите успешно работата над по-отговорните проекти. Надвечер е време за приятни емоции в компанията на стари приятели. Запознанства ще ви впечатлят.

ЛЪВ

От сутринта ще сте затрупани с разговори за работа и обсъждане на бизнес планове. Често ще заинтригувате околните с идеите си, а това ще доведе до тяхната подкрепа. На ваша страна ще застанат хора, от които зависи много. Личните ви отношения също ще се развиват хармонично.

ДЕВА

Благоприятен ден за обсъждане на важни въпроси. Ще успеете да намерите решение, което устройва всички, но ще трябва да положите  немалко усилия и търпение. Бъдете сдържани в контактите си с непознати. Не всички ще са добронамерени. Помислете добре, преди да споделяте свои мисли и планове.

ВЕЗНИ

Днес със сигурност нищо няма да върви по план. Ще трябва да изоставите текущите си задачи и да се заемете със съвършено нови дела, като се учите в движение. Подгответе се за  битови проблеми, които ще изискват незабавно решение, което може да е свързано със значителни разходи.

СКОРПИОН

Не бъдете доверчиви днес. Някой може да се опита умишлено да ви въведе в заблуждение. Задължително проверявайте всяка информация. Хората, които ви я дават, може да грешат или да са жертва на измама. Отлично ще намирате решения на много от работните въпроси.

СТРЕЛЕЦ

Денят обещава промени към по-добро във всички сфери. Хубаво е да проявите инициатива. Мнозина ще са готови да ви подкрепят. Не са изключени и предложения за сътрудничество. Успешни ще са срещите с възможни работодатели или потенциални делови партньори.

КОЗИРОГ

Днес може да говорите това, което мислите - околните ще ви подкрепят. Вашата искреност ще прави добро впечатление на новите познати. Ще постигнете успех даже и ако на вид прости неща ви отнемат повече време, отколкото сте предполагали. Очаквайте изгодни сделки и парични приходи.

ВОДОЛЕЙ

Избягвайте разногласия и спорове сутринта. Не си струва да губите време за празни разговори. Ако се появят нови идеи, обмислете ги внимателно, преди да ги споделите с някого. По-добре е да се съсредоточите върху обичайните дела. С тях ще се справите бързо.

РИБИ

Денят изисква обмислени действия и точни решения. Днес е по-добре да се доверите на собствения си опит, а не на съветите от околните. Очаквайте пари. Ръководете се от здравия си разум и се постарайте да похарчите толкова, колкото е необходимо. Вечерта е време за семейни мероприятия.

Източник: Марица


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com