Хороскоп: Усмивки трябват на лъва, телецът нека бърза бавно

Десет пъти помислете преди да вземете решение днес

Хороскоп: Усмивки трябват на лъва, телецът нека бърза бавно | StandartNews.com

Днешният ден ще има и позитивна, и негативна страна. Първата му половина е по-благоприятна. Носи душевно равновесие. Втората половина затормозява позитивните тенденции и само благодарение на проявите на дипломатичност и добронамереност може да се избегнат конфликтите, твърди астроложката Ивелина Пенчева. Главното е да се съблюдава хармония във всички сфери. Десет пъти помислете преди да вземете решение. Препоръчва се пасивност, уединение. Добре е да се общува с по-възрастни роднини, учители, да се прочете мъдра книга. Ден за укрепване на семейните връзки и за занимания с домашните дела. Хубаво е в този ден да се търси прошка, да се оправят грешки, да се търсят загубени вещи.

Овен

Днес постепенно си възвръщате оптимизма. Насърчени сте от мисълта, че ще успеете да постигнете значителен успех чрез усилията си и ще бъдете много горди със себе си. Не бързайте с решения, които засягат жизнено важни въпроси и се нуждаят от повече време и внимателно обмисляне.

Телец

Днес не се насилвайте в нищо. Вашата устойчивост и търпение ще бъдат поставени на изпитание. Радвайте се, ако имате достатъчно енергия да завършите започнатите дела. Не е необходимо да бързате като на състезание.

Близнаци

Като цяло денят ще премине добре и ще имате шанс да промените някои неща в сферата на личните или делови отношения. Добре е да запомните всички подробности от днешния сън – може би подсъзнанието ви дава намек за направление на действията.

Рак

Няма нужда да се безпокоите по финансови причини и запазете спокойствие в трудни ситуации. Освен това имате приятели, готови да ви окажат съдействие по всяко време. Опитайте да си възвърнете вътрешната хармония чрез медитация.

Лъв

Днес не бива да сте унили и тъжни, да влизате в спорове и разправии и дори да работите. Така че залепете си най-красивата усмивка, обадете се на близки приятели и вървете да се забавлявате. Приятелите ви знаят тайната на доброто настроение.

Дева

Никак не обичате да отлагате нещата за по-късно, но в днешният ден ще трябва да се приспособите към новите обстоятелства и да промените плановете си. Не се нервирайте излишно, просто се оставете да ви понесе течението.

Везни

Постарайте се днес да сте търпеливи и да не се обиждате на критиките и заяжданията на близките хора. Сега не са в настроение и приповдигнат дух. Опитайте се вие да ги развеселите и организирайте например съвместно пазаруване.

Скорпион

За съжаление денят ще е пълен с предизвикателства, но лесно ще преминавате през препятствията, ако успеете да запазите спокойствие. Спазването на общоприетите правила е много важно, но понякога си струва да пресечете границите.

Стрелец

Организирайте се и се уверете, че управлявате добре времето си и не поемайте нови отговорности, преди да сте изпълнили това, което вече сте започнали. Изпълнени сте с мечти и амбиции и ако изиграете правилно картите си, със сигурност ще успеете.

Козирог

Насладете се на попътните ветрове, които ви съпровождат и се възползвайте, ако трябва да предприемете действия. Сега е моментът да дадете един голям тласък и да задвижите плановете си. Успехът е практически ваш.

Водолей

Най-накрая можете да се отървете от проблемите и притесненията, които имате от известно време и източват от енергията ви. И не си помисляйте да се откажете, разочаровани от липсата на напредък!

Риби

Звездите ви посочват днес като главните късметлии. Благодарете на Вселената и не забравяйте да бъдете любезни и мили с другите. Очакват ви хубави неща в личен план. Опитайте да изпълните някое свое желание и да направите изненада на партньора си.

Източник: Tribune.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай