Хороскоп: Телците имат ден за равносметка, лъвът минава на диета

Денят е важен за здравето ви, затова му отделете внимание

Хороскоп: Телците имат ден за равносметка, лъвът минава на диета | StandartNews.com

Денят е важен за здравето ви, затова му отделете внимание. Но не прекалявайте, за да не заприличате на хипохондрици. Ковид си отива, грипът още го няма, бъдете спокойни… Иначе денят не е подходящ да започвате важни дела, защото може и да не ги довършите. Дали защото няма да сте сериозни, дали защото няма да потръгнат, изгледите не са добри. Днес бъдете себе си!

Овен

Ключова е вашата психологическа настройка. До колко ще успявате в проектите, наистина зависи от вашето въображение и вяра. Семейните представители на този знак да обърнат повече внимание на възпитанието на децата си! Само те могат ги спасят от скуката.

Телец

Това е ден за равносметка. При някои от вас сянката на миналото тегне като прокоба. Това, което ви се случва сега, е следствие от нещо, което е трябвало да направите. За да продължите напред с нови сили, трябва да се освободите от товара, изпълнявайки това, което сте отлагали. 

Близнаци

Дори при резки промени, запазете идеалите си! Не се занимавайте със съмнителните дела, а с близките си бъдете внимателни! Не ги засипвайте с обвинения, защото може да се изпокарат и после да съжалявате, но ще ви е трудно да се помирите! В този ден добре се усвояват лекарствата. 

Рак

Дамите, родени под този знак, да се пазят от измамници, привлечени от парите им!Ограничете контактите с непознати! Желателно е точно в този ден самотните мъже да не си търсят виртуални обожателки. След флирт в чата, може да се стигне до среща, но ще се разочаровате. 

Лъв

Погрижете се за себе си! Нужна ви е почивка и промяна в режима на хранене. Както казват диетолозите, човек сам си копае гроба с нож и вилица в ръка. Затова е време да започнете да се храните разделно. Консумирайте по-богата на витамини храна и пийте повече течности!

Дева

Денят няма да е лек за вас, но пък след работа се подгответе за срещи и приятни изненади! Трудностите ще са свързани с вземането на правилни решения в кратък срок и с изпълнението на поставените цели. Предразположени сте към кожни заболявания.

Везни

Отделете повече внимание на своите приятели и близки! Важно е с нищо да не прекалявате, особено в края на деня, когато ще се чувствате ужасно уморени. Доверявайте се на интуицията си и на хората, които обичате! В този ден не е желателно да се натоварвате физически. 

Скорпион

Мъжете вероятно ще бъдат изправени пред сложен избор между кариерата и любовта. По-добре си вземете отпуска, защото това може да се окаже спънка в отношенията ви с любимия (любимата)! Дамите може да се разболеят от вирусни или от сърдечно-съдови заболявания.

Стрелец

През този ден не започвайте важни неща! По-добре си почивайте, вместо да съжалявате, че сте си прахосали времето и усилията напразно! Не се занимавайте с хазарт и внимавайте с инвестициите, защото може да загубите доста пари! В любовта ще имате повече късмет.

Козирог

Представителите на този зодиакален знак ще имат успех на работното място, ако обединят усилията си със своите колеги. Денят е добър за работа в колектив, за учене и получаване на нова информация. Може да не се чувствате комфортно заради натоварване на стомаха, започнете диета!

Водолей

Денят е благоприятен за смяна на работното място, на обстановката или на дома. Трябва обаче да обърнете внимание на здравето си и да се откажете от вредните навици. Ограничете цигарите и алкохола! Ако не се чувствате добре, не отлагайте срещата с личния си лекар!

Риби

Не пропускайте предоставените ви от съдбата възможности! Меркурий подкрепя стремежа ви за развитие. Ще имат успех най-вече тези от вас, които се занимават с научна работа и бизнес. Общуването ще е приятно и желано, особено с представителите на противоположния пол.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай