Петък,

Хороскоп: Телецът търси нещо повече, случайности изненадват лъва

От: Иван Ангелов -
8501
Хороскоп: Телецът търси нещо повече, случайности изненадват лъва
A
A
A

Днешният ден не е много благосклонен към повечето знаци от зодиака. Нещата няма да им се получават, но пък никога за нищо няма гаранция. Стегнете се, започнете деня си нормално, позволете на събитията да се развият и кой знае - може да останете изненадани от това, което ще се случи. За сметка на това по отношение на здравето нямате грижи.

ОВЕН

Бъдете внимателни. Днес е по-добре да не взимате прибързани решения и да не давате обещания, ако има и най-малкото съмнение, че може да не ги изпълните. Вероятни са дребни недоразумения през първата половина на деня. Те могат да ви объркат, дори да развалят настроението ви за известно време.

ТЕЛЕЦ

Днес няма да се задоволявате с малко. Това е денят, в който трябва да си поставите високи цели.  Ще успеете да ги постигнете и то значително  бързо. Неочаквано ще ви помогнат хора, което ще ви изненада приятно. Общуването с нови съюзници ще бъде ползотворно и ще намерите начин да увеличите доходите си.

БЛИЗНАЦИ

Страхотен ден за общуване. Вашето мнение ще бъде изслушвано от хора, които преди не са се интересували от него. Това ще се окаже полезно - неочаквано ще получите подкрепа, която ще бъде много навременна. Денят е подходящ за решаване на финансови въпроси и сключване на договори.

РАК

Слушайте интуицията си днес. Тя ще ви подскаже как да се възползвате от случващото се и ще ви помогне да избегнете грешки и гафове, ако нещо не върви по план. Ще ви се наложи да взимате решения в движение. Няма причина да се притеснявате - ще направите всичко както трябва.

ЛЪВ

Този ден може да се определи като добър, ако гледате на нещата реалистично и се  фокусирате не върху мечтите, а върху плановете, които наистина могат да бъдат изпълнени. Необичайни събития и съвпадения ще го направят вълнуващ. Вслушвайте се в съветите на близките си.

ДЕВА

Отделете време за размисъл и не позволявайте на емоциите си да се развихрят. Днес е особено важно да избягвате необмислени действия, да не се вълнувате и да не влизате в спор. Опитайте се да не се поддавате на провокации. Вероятни са малки парични постъпления.

ВЕЗНИ

Днес ще имате шанс да получите отговори на трудни въпроси и да намерите ключа към решаването на важен проблем. Информацията, получена преди много време, ще ви бъде полезна. Благодарение на нея ще разберете заплетена ситуация и ще направите правилните заключения.

СКОРПИОН

Днес правете това, което сметнете за добре. Интуицията ще ви подсказва върху какво точно да се съсредоточите и на какво да обърнете по-голямо внимание. Не губете време за очевидно безнадеждни проекти и не полагайте усилия да постигнете това, което е важно за някой друг.

СТРЕЛЕЦ

Днес ще поемате нови неща. Ако проявите инициативност, ще заразите и другите с идеите си. Ще постигнете много, ако не губите времето си. Сутринта обещава приятни срещи и неочаквани посещения. Вероятни са подаръци и парични приходи. Пътуванията са добър вариант за почивка.

КОЗИРОГ

Денят ще бъде забързан и наситен със събития, но ще ви зарадва. Възможността да направите нещо полезно веднага, ще ви достави удоволствие. Ще успеете да победите стари съперници и да покажете на какво сте способни. Хората около вас ще бъдат приятно изненадани от знанията и уменията ви.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще се запознаете с хора, които биха искали да ви помогнат. Няма да ви е трудно да им направите добро впечатление. Достатъчно е да се държите естествено и непринудено. Ако преди обед сте имали успехи в работата, следобед може да се отдадете на заслужена почивка.

РИБИ

Не бързайте с важните неща. Сутринта е по-подходяща за някои дребни задачи и дейности, които да повишат настроението ви, въпреки че няма да донесат ползи. Насладете се на разговор с приятели. Може би ще получите добър съвет от тях. Малки покупки ще ви доставят удоволствие.

Източник: Марица


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com