Хороскоп: Телецът се грижи за външния вид, лъвът качва килограми

Студът носи зимен сън за тези, които предпочитат нищо да не правят

Хороскоп: Телецът се грижи за външния вид, лъвът качва килограми | StandartNews.com

Студът носи зимен сън за тези, които предпочитат нищо да не правят. Чака ни мързелив ден, в който и без това усилията трудно ще водят до добър резултат. Отдайте се на почивка с пълна сила, но все пак не забравяйте за дома и близките. Ако пък търсите романтика, трябва да се погрижите сериозно за обекта на вашите чувства.

Овен

Сега е моментът да експериментирате. Това е ден, в който ще се изненадате от умението си да импровизирате, дори в най-трудните ситуации. Болестите, започнали на този ден, не са продължителни, не се страхувайте от опасни последствия!

Телец

Това е ден, в който трябва да обърнете повече внимание на външния си вид. Може си смените прическата, да си подновите гардероба. В отношенията си с противоположния пол бъдете внимателни, защото има вероятност да изтълкуват погрешно вашите думи и жестове!

Близнаци

Днес следвайте указанията на по-опитните и делови партньори! Не оставяйте важни задачи на самотек! Изпълнете колкото се може повече от ангажиментите сутринта, защото след това ще ви е по-трудно! Ако имате зъбобол или болки в гърлото, вземете бързо мерки!

Рак

Обкръжението около вас се променя. Ще преживеете неща, за които не сте предполагали, че може да ви се случат. Ще се породят нови желания. Голяма е вероятността необвързаните да се влюбят и да се избавят от самотата.

Лъв

Не разчитайте на чужда помощ! Поставете ред в храненето си и обуздайте апетита си, защото в дни като днешният, лесно качвате килограми! Възможни са болки в областта на тила или ушите.

Дева

Насочете се към изпълнение на конкретни цели и следвайте набелязаните планове! Желателно е да носите тоалети в оранжево. Това ще стимулира творчеството и повишава самоувереността ви. Не отказвайте срещи! Използвайте този ден, за да срещнете сродни души!

Везни

Не си правете планове за днес, защото най-вероятно ще се объркат! Ще е добре, ако имате възможност да си починете. Ако нямате, се заемете с тези задачи, които може да изпълните без много усилия! На младите дами ще им е трудно да направят избора между ученето и любовта.

Скорпион

Днес сте доста пасивни, а ви чака много работа. Може да намалите малко темпото, но не се оставяйте да ви носи течението, защото е възможно да се окаже, че това, което се случва, не е във ваш интерес! Може да изпробвате нови сексуални техники. Възможни са проблеми с бъбреците.

Стрелец

През този ден е по-добре да не си показвате чувствата. Охладете емоциите! Искреността сега може дори да ви навреди. Внимавайте с хората, които обичате, за да не ги нараните! Денят е благоприятен за обучение и за покупки на скъпи вещи.

Козирог

Това е един добър ден за вас. През следващите часове може съдбата ви да се завърти на 180 градуса и да върне в живота ви скъп приятел (приятелка), по който още тъгувате. Дори и да ви се струва, че не заслужавате нов шанс в живота, ще имате възможност да поправите грешките си.

Водолей

Всички тревоги по сбъдването на творческите начинания изчезват. Вниманието ви ще бъде насочено към проекти, които предвиждат повишение на квалификацията. Не позволявайте на никого да ви се меси!

Риби

Може в този ден да наложите правила или да променяте договори или пък да се отправите на вълнуващо пътешествие, да срещнете приятни хора и да се забавлявате. Пред вас се отварят много врати. През коя ще минете, изберете сам!

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай