Хороскоп: Телецът се бори с изпитание, лъвът с финансови премеждия

Понеделникът е доста труден, не бива да се претоварвате нито физически, нито емоционално

Хороскоп: Телецът се бори с изпитание, лъвът с финансови премеждия | StandartNews.com

Понеделникът е доста труден, не бива да се претоварвате нито физически, нито емоционално, предупреждава астроложката Ивелина Пенчева пред tribune.bg. Днес е добре човек да се покае, да поиска прошка, да отиде на църква. Като цяло този ден може да се счита за един от най-добрите дни по отношение на покаянието и духовното развитие, така че би било идеално да се съсредоточите върху вътрешното духовно развитие, да поискате прошка от Бог.

Запалете свещ или камина и си представете как всички ваши оплаквания, недоволства и всичко, което гризе и измъчва душата ви, започват да горят в огъня. Трябва да се освободите за потока от нова и чиста енергия. Ако човек се концентрира добре върху пламъка на огъня, тогава може да се получи голямо откровение. Също така на този ден всякакви ритуали за пречистване с огън са много ефективни.

Овен

Критичните забележки, които може да получите днес, не трябва да ги игнорирате напълно. Те ще ви помогнат да видите собствените си слаби страни и да подобрите съществуващите си концепции, така че шансовете ви за успех могат да се увеличат.

Телец

Днес може би ще се наложи да устоите на някакво изпитание. Опитайте се конструктивно да се справите с тази трудна ситуация. Бъдете умерени и ще излезете като победители. Ще получите подкрепа, която ще означава много за вас.

Близнаци

Положете малко усилия, за да прецените настоящата ситуация по разумен и обективен начин. Не се колебайте да опитате нови решения, ако трябва. Ако можете, отложете планираните инвестиции и придобивки.

Рак

Днес няма да имате сериозни притеснения и проблеми, ще бъдете в позитивно настроение и ще се наслаждавате на деня. Въпреки това избягвайте разгорещени дискусии и не позволявайте на други да източват енергията ви.

Лъв

Ако току-що сте планирали някои финансови операции, по-добре е да изчакате малко и отново да преосмислите всичко на спокойствие. Може да възникнат някои препятствия и нещата да не вървят толкова гладко.

Дева

Неочаквани събития могат да нарушат вашите желания и планове. Тъй като в момента не можете да знаете какво да очаквате и всичко може да се промени бързо, трябва да останете гъвкави, за да можете да реагирате при необходимост.

Везни

Във вас пулсира страстта на живота. В момента се чувствате изключително добре в кожата си. Работата не е заек, че да ви избяга. Отделете малко време, за да поемете дъх дълбоко и да се освободите от излишния стрес.

Скорпион

Денят ще бъде малко динамичен и няма да ви остане много време за почивка. В професионалната област ще трябва да приложите дипломатически умения. Не наливайте масло в огъня и избягвайте ситуации, които не ви засягат пряко.

Стрелец

Ще се изправите пред голямо предизвикателство и ще се сблъскате с на пръв поглед нерешими проблеми. Запазете спокойствие и планирайте добре нещата си. Скоро може да откриете, че някои проблеми не са толкова големи, колкото ви изглеждат първоначално.

Козирог

На работното си място се стараете да се движите като по часовник. Може да се сблъскате с някои предизвикателства, но реагирайте спокойно, защото, ако упорито настоявате да станат нещата по ваше желание, това само може да изостри конфликтите.

Водолей

Вече можете да приложите на практика това, което замисляте отдавна. Вие се чувствате заредени с енергия и жизненост, последователни сте и решително се стремите да предприемете необходимите стъпки.

Риби

Настоящите обстоятелства изискват изцяло внимание и пълна концентрация от ваша страна. Недейте да си заравяте главата в пясъка и да отхвърляте леко обременителните трудности или да бягате от тях.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай