Хороскоп: Телецът постига реални цели, парични постъпления за лъва

Започнете деня с идеите, които искате незабавно да осъществите

Хороскоп: Телецът постига реални цели, парични постъпления за лъва | StandartNews.com

ОВЕН

Започнете деня с идеите, които искате незабавно да осъществите. Ще се справите перфектно с всичко, ако повярвате в себе си. Не пропускайте шанса да реализирате творческите си планове. Разумната пестеливост ще ви помогне да избегнете разходи, за които по-късно ще съжалявате.

ТЕЛЕЦ

Подходящ ден за всякакъв бизнес и за постигане на реални цели. Не трябва да губите време за празни мечти. Съсредоточете се върху това, което можете да постигнете със собствените си усилия. Може да разчитате на помощ и подкрепа, но първите стъпки в избраната посока трябва да направите самостоятелно.

БЛИЗНАЦИ

По-добре е днес да не правите нищо важно. Възможно е да завършите започнатата по-рано работа, да решите текущи проблеми, но е по-добре да не бързате с изпълнението на амбициозни планове. Втората половина на деня е времето за нови идеи и търсене на съмишленици.

РАК

Днес няма да ви липсват свежи идеи. Ще срещнете хора, чиито възгледи доста се различават от вашите, но имате общи цели. Не споделяйте информация с тези, които все още не познавате добре. Избягвайте претоварвания, както физически, така и емоционални.

ЛЪВ

Сутринта е нежелателно да се захващате с нови дейности, особено ако те изискват активното участие и на други хора. Възможни са разногласия с добри приятели и доказани съмишленици. Следобед са вероятни парични постъпления и добри покупки, а не са изключени и изгодни сделки.

ДЕВА

Благоприятен ден. Днес лесно ще намирате общ език с тези, които са около вас. Вероятни са полезни запознанства. Хората, които срещате този ден, могат да ви станат истински приятели. Не са изключени и изкусителни предложения. Ще бъде възможно да разрешите финансови проблеми.

ВЕЗНИ

Добър ден за решителни действия. Днес си струва да се доверите на интуицията си. Хората около вас не винаги ще разбират действията ви и това може да изостри обстановката. Трябва да сте по-внимателни, когато става въпрос за финанси. Не се доверявайте на съмнителни, но примамливи обещания.

СКОРПИОН

Вашето дружелюбие се превръща в непробиваема броня, която ви предпазва от атаки на недоброжелатели, саркастични забележки и неконструктивна критика. Благоприятен ден по отношение на романтичните отношения. Любимият човек ще намери начин да ви зарадва.

СТРЕЛЕЦ

Не всичко ще бъде лесно днес. Проблеми могат да възникнат там, където се изискват сериозност и концентрация. За щастие всички грешки могат да бъдат коригирани навреме. Следобедът е подходящ за равносметка и правене на планове. Очакват ви приятни изненади.

КОЗИРОГ

Настройте се за сериозна работа. Всеки професионален разговор ще е полезен, но ще изисква по-голямо внимание. Може да се споразумеете за дългосрочно сътрудничество. Ще успеете да решите не само свои, но и чужди проблеми. Хората около вас ще ви бъдат много благодарни за помощта.

ВОДОЛЕЙ

Трябва да решите на какво вярвате повече: на собствения си здрав разум или на мнението на другите. Опитите да приведете плановете си в съответствие и с двете няма да доведат до успех. Не са изключени и разногласия. Опитайте се да реагирате на коментари по ваш адрес спокойно и с хумор.

РИБИ

Ще бъде интересен ден, през който трябва да работите усилено. Започнете да действате сами, a малко по-късно ще имате и помощници, на които може да разчитате. Вечерта ще ви зарадва с добри новини. Настроението ви ще се подобри и оптимизмът ви ще се завърне.

Източник: Марица

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай