Хороскоп: Телецът печели пари, лъвът посреща мечтания партньор

Денят е леко критичен, но пък няма да липсват приятни изживявания

Хороскоп: Телецът печели пари, лъвът посреща мечтания партньор | StandartNews.com

Денят е леко критичен, но пък няма да липсват приятни изживявания. Днес се постарайте да обърнете повече внимание на любимите хора, защото напоследък – от работа ли, от невнимание ли – сте ги оставили на заден план. Някои зодии ще имат възможност да печелят пари, а на други се очертава да ги пилеят. Намерете „златната“ среда!

Овен

Можете да приключите някои начинания, както и да се впуснете в нови сфери на действие. Бъдете постоянни, независимо дали нещата се нареждат както на вас ви се иска! Очакват ви нови вълнуващи преживявания с хората, които обичате. Не щадете пари, за да ги зарадвате!

Телец

През този ден ви се дава шанс за промени на работата. Ще бъдете обаче изложени на сериозно изпитание. Трябва да покажете, че трудностите не ви плашат. Късмет няма да ви липсва. Неочаквано може да спечелите доста пари. Ще ви върви и в любовта.

Близнаци

Съдбата ще ви сервира днес доста изненади. Денят не започва така, както ви се иска, но ще имате шанс да обърнете хода на събитията във ваша полза. Може да спечелите дори доста пари от това. Не отказвайте срещи! Може внезапно да пламне любов и тя да стопли душата ви.

Рак

Вие сте в стихията си и можете да предприемете нестандартни стъпки. Важно е да бъдете достатъчно уверени в решенията си, както и адаптивни. Възможни са тревоги или напрежение с близки хора. Желателно е днес да сте по-далече от свекърви и тъщи.

Лъв

Склонни сте да харчите повече, както и да разпилявате усилията си. Трябва да вземете мерки за финансовата си стабилност. За дамите, които се нуждаят от нова любовна връзка, сега е моментът да си опитат късмета. Може да се появи в живота ви мечтаният партньор.

Дева

Някои от вашите желания ще се реализират. Бъдете уверени и очаквайте приятни новини!

Пазете си здравето! Мъжете с хронични заболявания да бъдат внимателни! Добре е ако носите магнетит. Този минерал укрепва волята и помага да се чувствате по-уверени.

Везни

Не обръщайте внимание на хапливи коментари от колеги или партньори! Следобед напрежението ще намалее и лесно ще изпълните ангажиментите си. По-добре обаче не поемайте нови, защото трудно ще ги изпълните! Не пестете комплименти към хората, които харесвате!

Скорпион

Може да проявите инат, но преценете дали е във ваша полза! Неприятности могат да възникнат от недоразумения или независещи от вас обстоятелства. Това ще ви помогне да промените своите планове. Бъдете внимателни при преговори! Не се доверявайте на непознати!

Стрелец

Любовта ще обсеби почти изцяло вниманието ви, но не бива да позволявате на емоциите да ви пречат в работата. Ще имате успехи с парите, но не и с хазарт. Не е желателно да участвате в залагания. В този ден може да си осигурите допълнителни доходи.

Козирог

Използвайте всички възможности, които съдбата ви предоставя, за да изпълните целите си! Може както да привлечете съмишленици за реализация на проекти, така и да укрепите връзките си. Възможни са обаче здравословни проблеми, защото имунната ви система е слаба.

Водолей

Може да изпълните целите си, но за да решите как да действате в бъдеще, ще трябва да оцените постигнатото, а след това спокойно да се насладите в компанията на любимия човек. Необвързаните обаче може да се въвлекат във връзки, които нямат никакво бъдеще.

Риби

Опитайте се да изпълните задълженията си до обяд, защото след това ще ви е по-трудно! През втората половина на деня чувствата ви ще вземат връх над разума. Внимавайте да не се изпокарате с колегите и с близките си! Възможни са болки в стомаха заради язви или колити.

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай