Хороскоп: Телецът научава нещо ново, лъвът получава добри новини

Днес тpябвa дa бъдeтe гъвĸaви и дa нe ce cъпpoтивлявaтe нa пpoмeнитe

Хороскоп: Телецът научава нещо ново, лъвът получава добри новини | StandartNews.com

Днес тpябвa дa бъдeтe гъвĸaви и дa нe ce cъпpoтивлявaтe нa пpoмeнитe, в пpoтивeн cлyчaй мoгaт дa възниĸнaт ycлoжнeния. Блaгoпpиятнo е дa ce oтъpвeтe oт вcичĸo, ĸoeтo e cтapo и излишнo и ви дъpпa нaзaд: дa ce пoĸaeтe, дa ce ocвoбoдитe oт гpexoвeтe, дa пpocтитe, дa пycнeтe cтapoтo, дa ĸaжeтe cбoгoм нa oнoвa, ĸoeтo ocтaвa нaзaд. Дoбpe e дa ce ocвoбoдитe oт нeпpиятни cпoмeни. Moгaт дa възниĸнaт нepeшeни пpoблeми, дa нaпoмнят зa ceбe cи cтapи дeлa или дa ce cлyчaт нeпpeдвидeни cъбития, зaтoвa e вaжнo бъpзo дa yмeeтe дa peшaвaтe пpедизвикателствата.

ОВЕН

Подходящ ден за почивка. Занимавайте се с нещо приятно и отпускащо. Избягвайте решения на сериозни задачи. Ако обсъждате с познати общи планове, постарайте се да не давате обещания и да не се обвързвате с ангажименти. Днес бъдете внимателни за ценните си вещи и документи.

ТЕЛЕЦ

Отличен ден да научите нещо ново. Всичко, което ще чуете днес, скоро ще се окаже полезно. Ще имате възможност да се запознаете с хора, които в бъдеще ще ви бъдат партньори. Струва си да се видите и със стари познати – винаги има какво да обсъдите и за какво да поговорите.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден за общуване. Мнозина ще одобрят вашите идеи и ще предлагат помощ за реализацията им. Ще може да постигнете всичко, което искате, ако сте наблюдателни и откриете възможностите, които другите все още не са забелязали.

РАК

Успешен ден. Ще имате възможност да направите много полезни неща, както за себе си, така и за другите. Много неща ще ви се сторят доста по-лесни, отколкото сте очаквали. За да достигнете целите, често ще се наложи да рискувате. Идеите ви са добри, а и околните ги подкрепят.

ЛЪВ

Денят ще ви зарадва с добри новини. Навреме получена информация ще ви позволи да вземете правилни решения в сложни ситуации. Може да се заемете с нови проекти, но не бързайте да се отказвате от тях. Ще трябва да мине много време, преди да видите първите успехи.

ДЕВА

Спокоен ден, подходящ за някои изостанали задачи. Особено добре ще се справяте с проблеми, които изискват акуратност и внимание. Препоръчително е да действате самостоятелно. Помощниците само ще ви разсейват. Ще имате възможност да укрепите деловите и личните си отношения.

ВЕЗНИ

Ден с интересни събития. Повече от обичайното ще бъдете в центъра на вниманието, заради дълго чакани успехи. Очаквайте нови делови партньори и съмишленици, които с течение на времето ще станат ваши добри приятели. Благоприятно време е за по-големи покупки.

СКОРПИОН

Днес не всичко ще върви по план, но все пак е добър ден. Ще успеете да приключите с повечето ангажименти. Очаквани парични постъпления ще ви позволят да зарадвате близките си. Имате шанс да възстановите връзка, която по една или друга причина е била прекъсната.

СТРЕЛЕЦ

Денят ще мине спокойно. Имате възможност да сложите в ред делата си и да намерите решение на въпроси, които отдавна не ви дават покой. Може да възникнат разногласия с близките ви, но ще намерите компромис. Тук ще ви помогне жизнения опит и здравия разум.

КОЗИРОГ

Благоприятен ден за комуникация. Може да обсъждате както текущи задачи, така и планове за бъдещето. Неочаквани подаръци, както и парични преводи, които ще се окажат по-големи, отколкото сте предполагали ще ви, зарадват. Не бързайте обаче с харченето – не е ден за спонтанни покупки.

ВОДОЛЕЙ

Благоприятен ден за самостоятелни действия. Ако не ви притискат, не ви дават съвети и не поискана помощ, ще се справите. Към много проблеми ще намерите нови, неочаквани подходи и затова бързо ще намерите решение за тях. Полезни запознанства ще открият пред вас нови възможности.

РИБИ

Не бързайте, обмисляйте всяка своя стъпка, за да постигнете резултати. Съветите, които ще получите, не винаги ще са подходящи, така че се доверете на интуицията си. Какво и да се случва, се опитайте да запазете спокойствие или поне да не показвате, че нещо ви притеснява.

Източник: Марица

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай