Хороскоп: Телецът иска прошка, ракът получава предложения

Денят е тежък и търсенето и даването на прошка трябва да продължат

Хороскоп: Телецът иска прошка, ракът получава предложения | StandartNews.com

Денят е тежък и търсенето и даването на прошка трябва да продължат. Независимо, че Сирни Заговезни вече отмина. Днес трудно върви общуването между колеги, но също и у дома или сред тесния кръг от приятели. Затова е нужно всички да са търпеливи и колкото може по-кротки. Иначе ще се получат конфликти, ще се изрекат тежки думи, от които трудно ще има връщане назад. Въоръжете се с усмивка и поне опитайте да извадите добро настроение!

Овен

Сънищата ви може да окажат пророчески. За да дешифрирате това, което сте сънували през миналата нощ, не е необходимо да се ровите в съновници. Достатъчно е да се потърсите отговорите и да ги намерите по интуиция.

Телец

Ако обидите някого, побързайте да го помолите за прошка, защото в противен случай конфликтът може да се проточи във времето или дори да се окаже неразрешим! 

Близнаци

Човек от миналото ще се появи отново в живота ви. Причината вероятно е свързана с това, че той иска да се подобрят отношенията ви. Дайте му втори шанс или поне го изслушайте! Опитайте се да го разберете!

Рак

Обърнете внимание на предложенията, които ще ви отправят днес! Може да се окажат много изгодни. Затова звездите препоръчват да ги приемете без много колебания.

Лъв

Не разкривайте на колегите, с които работите, своите идеи, защото има голяма вероятност поради вашата приказливост, да ви ги откраднат и да ги реализират!

Дева

В този ден отделете повече внимание на своите потребности. Благоприятно е да посетите СПА салон. Това не само ще подобри настроението и физическото ви състояние, но и ще ви помогне да се подготвите за важни дела.

Везни

Не бива да разчитате на стабилност в отношенията с някого, ако не изпитвате радост. Ако това, с което сте се заели, не ви носи удоволствие, е може би време да помислите за смяна на работното място или за нещо ново в живота ви.

Скорпион

Не си позволявайте днес да критикувате никого, а ако все пак не може да си спестите забележките, се опитайте да представите нещата по шеговит начин, за да не обидите никого и за да не си разрушите добрите отношения!

Стрелец

Разговор със стар приятел или приятелка ще ви помогне да се избавите от негативизма. Ще почувствате лекота, особено ако по някаква причина не сте общували дълго време.

Козирог

Не е желателно да се захващате с реализацията на нови проекти. Дори ако сте подготвили всичко необходимо, за да сложите началото, е по-добре да отложите, докато се убедите, че във вашите дела цари ред.

Водолей

Не съдете другите за грешките им! Опасно е в този ден да хулите другите за недостатъците им. Спомнете си за вашите грехове! Като на всеки друг човек, те са в изобилие.

Риби

Не се притеснявайте да потърсите помощ, ако ви е трудно да се справите с поставените задачи! Потърсете съдействие от колегите, с които сте се сприятелили!

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай