Вторник,

Хороскоп: Страст и емоции за лъва, телецът среща неочаквани трудности

От: Иван Ангелов -
11691
Хороскоп: Страст и емоции за лъва, телецът среща неочаквани трудности
A
A
A

Всеки днес има шанс да постигне успех в делата си. Желателно е да се намери възможност за активно действие, но е важно да се подходи към него творчески. Това е добър момент да се събудят творческите енергии, да разкрием нови таланти в себе си или да си припомним забравени способности и да започнем да ги реализираме. На този ден можете да поемете малко повече натоварване с работа. Всички цели са по-лесни за постигане, отколкото в други дни. Това се дължи на факта, че днешните енергии допринасят за самоувереността, разкрива астрологът Ивелина Пенчева за tribune.bg.

Овен

Очаква ви ползотворен ден. Ще имате възможност да направите нещо интересно и полезно. Подходящо време да помислите за нови дела. Ще вземете правилните решения, а трудностите не ви плашат.

Телец

Възможно е да се сблъскате с непредвидени трудности. Някои неща няма да вървят по начина, по който се надявате, но ще се справите със ситуацията, ще намерите начин да постигнете целите си. Понякога най-ефективни са дръзките, експериментални методи.

Близнаци

Хубаво е да разчитате само на себе си, но това не е първият път за вас! Звездите съветват да не се претоварвате с работа, тъй като това може да е причина за неразположение. Не се нервирайте поради дреболии.

Рак

Днес се отпуснете и не натоварвайте очите си,  особено ако работите с документи или на компютър. Ситуацията у дома изисква повече внимание. Дайте на партньора си, на децата си повече нежност и любов, точно от това имат нужда сега.

Лъв

Ден, в който можете да изпитате по-силна страст и емоции. Конфликтите лесно могат да се възродят от нищото с хора, които се опитват да ви дават съвети, да ви поучават и да повлияят на вашите решения, или да оказват натиск.

Дева

Днес може да ви се струва, че главата ви е празна (или да ви боли), светът може да ви изглежда досаден и неприемлив. Бъдете сигурни, че нещата не са толкова зле, колкото ви изглеждат в момента, но всеки си има своите ”сенчести” дни.

Везни

Старайте се да нямате големи очаквания от другите. Фокусирайте се върху това, което е във вашите ръце. Имате много добри идеи. Този ден е подходящ за обучение, разширяване на хоризонта, както и за дейностите, които допринасят за развитието на вашите таланти.

Скорпион

Добър ден да се намери решение на натрупаните проблеми. Комуникация с любим човек ще донесе удоволствие и приятно настроение. Позитивните емоции ще са движещата енергия на деня. Благоприятно за любовни дела.

Стрелец

Днес се проявява интересът ви към всичко ново и необичайно. Личният живот получава нов импулс, става по-богат и по-динамичен. Има вероятност от зараждане на спорове и конфликти, затова бъдете по-внимателни.

Козирог

Денят може да не бъде много лесен, но по пътя няма да срещате бариери, които да ви принудят да се откажете от плановете си. Вие показвате завидно постоянство, стабилност и благодарение на тях постигате целите си.

Водолей

Подходящ ден за обучение, творчество, интелектуална работа. Следобедът е подходящ за срещи с приятели и с хора, с които споделяте вашите интереси. Лесно ще се харесате на другите: достатъчно е да се държите естествено и спокойно, да не преигравате.

Риби

Можете да разчитате на подкрепата на близки хора при решаването на важен въпрос, който ви вълнува. Положителните планетни влияния укрепват вашата интуиция, благодарение на която вашите решения ще бъдат разумни.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com