Хороскоп: Скорпионът да отложи покупките, везните с успех в работата

Днес не е ден за харчене на пари, защото ще се насадите на най-неизгодните цени

Хороскоп: Скорпионът да отложи покупките, везните с успех в работата | StandartNews.com

Днес не е ден за харчене на пари, защото ще се насадите на най-неизгодните цени на стоките. Спестете си парите и ги задръжте засега. Има достатъчно много време до Коледа, ще можете да купувате на воля. Денят е важен и по отношение на опазване на здравето. Времето е топло, но вирусите шестват. Взимайте мерки още при първите симптоми!

Овен

Съдбата ви поставя на изпитание. Чувствате се като в задънена улица. За да излезете от нея, трябва нещо да промените в себе си. Това ще ви извади от безизходицата. Това е ден за изцеление. Може да се освободите от вредните си навици или да намерите нужното ви лекарство. 

Телец

Стресът и липсата на сън водят до срив на имунната ви система. Нуждаете се от почивка и от витаминозна бомба (от стафиди, орехи и мед). Избягвайте кихащите и кашлящи хора, защото лесно може да се разболеете! Бъдете внимателни, ако се налага да шофирате! 

Близнаци

Не хаби думи за онзи, с когото е безполезно да се говори! За тази китайска поговорка трябва да си мислите днес, когато някой досадник се опита да ви наруши спокойствието. Споровете са излишни. Избягвайте хората, които не са ви приятни! До обяд не се захващайте с важни дела!

Рак

Не започвайте нищо ново през този ден! Трябва обаче да завършите започнатото. Не се товарете с ангажименти и не помагайте на никого, ако не ви иска помощта! Може да получите неочаквано предложение и да се решите на крачка, която в миналото е била невъзможна. 

Лъв

Острият език може днес да ви доведе до неприятности. Докато сте изнервен, е по-добре да мълчите. Обърнете повече внимание на информацията, която достига до вас уж случайно! Може да се окаже, че е знак от съдбата. Избягвайте употребата на лекарства и упойващи вещества!

Дева

Мислете в перспектива и не спорете за дреболии! Ако колегите или клиентите успеят да ви изнервят, си дайте малко почивка, защото ако не сте спокоен, ще ви е много по-трудно да си изпълните задачите! От любимия днес може да очаквате само приятни изненади. 

Везни

Имате шанс да сключите изгодни за бъдещето си договори. В творчески подем сте и с каквото се захванете, ви върви. Можете да постигнете голяма част от това, което сте планирали. Удава ви се сега работата с информация и усвояването на нови знания. 

Скорпион

Отложете пазаруването и бъдете внимателни, ако ви предлагат примамливи оферти! Не надценявайте силните си страни! Ако вложите повече старания, може и да постигнете успех. Ако партньорът ви се нуждае от подкрепа и ви сподели нещо, което не ви харесва, не го съдете!

Стрелец

Някъде сте си забравили чувството за хумор и сте доста обидчиви. Внимавайте, защото заради огнения си темперамент може да влошите отношенията си с околните! Не е желателно и да споделяте, защото дори близките ви вероятно няма да ви разберат правилно. 

Козирог

Полетът на мисълта ви сякаш няма предел, но сега се налага да изразходвате повече енергия за неща, които преди са ви изглеждали лесно постижими. В този ден обаче може да се докажете и като добър стратег, и като страстен любовник. Може да разчитате и на интуицията си.

Водолей

Може да имате успех във всичко, с което се захванете, само ако сте уверени! Съмнявате ли се в нещо, по-добре се откажете! Имайте повече доверие в любимия и в децата си! Поговорете с тях! Ако са сгрешили, им помогнете да поправят грешките и да се променят!

Риби

Разногласията с колегите ви изнервят и от яд може да направите някоя глупост. Нужни са и усилия, за да излезете от рамките на ограниченията, които сте си създали сами. Избягвайте случайните контакти и изненади! Въздържайте се и от покупки на имоти и на скъпи вещи! 

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай