Хороскоп: Рибите да внимават с парите, скорпионът да не слуша критици

Макар и мрачен навън, днес ще бъде един спокоен и хармоничен ден

Хороскоп: Рибите да внимават с парите, скорпионът да не слуша критици | StandartNews.com

Ако поредната прогноза за лошо време разваля настроението ви, то може да намерите утешение в пътя, който ви прогнозират звездите. Макар и мрачен навън, днес ще бъде един спокоен и хармоничен ден - в работата и у дома. Вземайте с пълни шепи от хармонията и се радвайте на такива дни. В случай, че искате да го карате по-спокойно, също ще имате добри възможности - за почивка, за активен релакс, за хобита...

Овен

Има голяма вероятност за хранително отравяне. Много е важно да следите качеството и особено свежестта на храната, която ядете.

Телец

Обърнете внимание на знаците, които Вселената ще ви изпрати днес! Те ще ви подскажат как да постъпите в настоящата - професионална или битова ситуация.

Близнаци

Опитайте се да си сдържате нервите и не проявявайте агресия към околните! Конфликтите не са нужни нито на вас, нито на отсрещната страна.

Рак

Днес приятелите ви ще се нуждаят от вашата помощ. Ще може ли да разчитат на вас? Когато е необходимо и те биха ви подкрепили.

Лъв

След като сте направили грешка, намерете смелост да я признаете! Не прехвърляйте вината на другите! Истината все някога ще бъде разкрита и тогава ще бъде много по-трудно да излезете от ситуацията с чест, отколкото сега.

Дева

Не започвайте изпълнението на нови важни проекти в този ден! Няма да ви върви. Има дори опасност да развалите всичко, с което се захванете.

Везни

В този ден е нежелателно да се намесвате в конфликти. Дори дарбата на дипломат, присъща ви по природа, няма да помогне да запазите неутралитет. Можете да бъдете обвинени за какви ли не грехове.

Скорпион

Днес е препоръчително да игнорирате критиците. Няма нужда да чакате конструктивни предложения от онези, които решат да ви направят забележка. Няма смисъл да понижавате самочувствието си.

Стрелец

Предложението, което може да получите днес, няма да допринесе за кариерното ви развитие. Ще ви даде обаче възможност да спечелите добри пари.

Козирог

Не бързайте да изпълнявате задачата, която шефът неочаквано ви дава днес! Скоро той може да промени решението си. Така ще загубите много време и усилия.

Водолей

Лошото настроение, което може би ще имате през този ден, ще има отрицателно въздействие както върху професионалните дела, така и върху в личния ви живот. Може да се скарате с любим човек. Възможно е да ви се разсърди и дълго време да има напрежение между вас.

Риби

С парите днес трябва да се борави внимателно. Особено нежелателно е да ги давате назаем. Могат да възникнат проблеми с връщането им, така че по-добре да не рискувате.

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай