Хороскоп: Приятни запознанства за водолея, изненади за близнаците

Бъдете тактични и внимателни днес, към всички

Хороскоп: Приятни запознанства за водолея, изненади за близнаците | StandartNews.com

Днec бъдeтe тaĸтични и внимaтeлни нe caмo пo oтнoшeниe нa xopaтa, нa ĸoитo дъpжитe, нo и нa вcичĸи ocтaнaли. Taĸa щe избeгнeтe излишни paзпpaвии и щe cи cпecтитe xaбeнeтo нa нepви. Mнoгo paбoтa имaтe зa дoвъpшвaнe и ceгa мoжeтe дa гo нaпpaвитe.

ОВЕН

Сутринта може да възникнат неочаквани затруднения, които ще ви объркат. Дори с обичайните неща ще се справяте по-трудно. Но няма да отстъпите и определено ще постигнете целта си. Ще имате малко свободно време, през което ще успеете да се видите с приятели.

ТЕЛЕЦ

Днес ще получите интересно предложение, но не бързайте да се съгласявате. Първо трябва да съберете повече информация и да проучите нещата. Възможни са необичайни срещи или познанства, които ще ви направят силно впечатление. Някои от вас ще получат покана, която ще обърка плановете им.

БЛИЗНАЦИ

Сутринта бъдете готови за изненади. Нови задачи, които ще изискват незабавно решение ще изникват постоянно и ще се наложи да пренаредите ангажиментите си. Времето в компанията на приятели и други близки по дух хора ще ви помогне да забравите неприятни моменти.

РАК

Тези от вас, които са достатъчно упорити днес, няма да бъдат спрени от никакви пречки. По-добре е да не прибързвате с решенията за покупки и сделки. Когато става дума за пари, вашите собствени познания може да не са достатъчни. Полезно е да потърсите съвет от някой, на когото имате доверие.

ЛЪВ

Денят ще е благоприятен за решаване на финансови въпроси. В това отношение никой няма да може да ви обърка. Успешни ще бъдат както планираните, така и спонтанните покупки. Някои от вас ще си върнат стари дългове или ще получат заплащане за свършена преди време работа.

ДЕВА

Днес хората около вас ще ви разбират трудно и в повечето случаи погрешно. Това може да доведе до по-сериозни конфликти.  Сега е момента, в който може да проявите дипломатическите си таланти и да туширате напрежението.  Вечерта ще се радвате на добри новини и приятни изненади.

ВЕЗНИ

Както деловите, така и личните срещи ще вървят добре. Очаква ви един спокоен ден, което ще ви позволи да се отпуснете и да отвлечете вниманието си от тревогите. С рутинните задачи ще се справите бързо и може да предприемете кратко пътуване. Приятели с удоволствие ще ви правят компания.

СКОРПИОН

Преди средата на деня е по-добре да не взимате важни решения - просто няма да имате достатъчно информация, за да направите правилен и точен избор. По-късно нещата ще ви се изяснят и тогава ще стане ясно как да действате. Денят обещава солидни парични постъпления, включително и от неочаквани източници.

СТРЕЛЕЦ

Днес сделките и покупките трябва да се планират за втората половина на деня. Това е най-благоприятното време за разрешаване на финансови въпроси. Пътуване, макар и непланирано ще се окаже ползотворно. Ще успеете да споделите някои от идеите си и намерите съюзници за реализирането им.

КОЗИРОГ

Вероятни са забавяния в работния процес и не е изключено нарушаване на някои споразумения. Но не трябва да се тревожите за всичко това. Скоро ще стане ясно, че нещата са добре. Плановете ще трябва да бъдат коригирани, но ще се отворят няколко интересни възможности.

ВОДОЛЕЙ

Разбирането с другите днес ще бъде още по-лесно от обикновено. Атмосферата около вас ще е спокойна, което ще ви позволи по-бързо да приключите със задачите си. Втората половина на деня обещава приятни запознанства. Това време е подходящо за романтична среща - със сигурност ще се окаже специална.

РИБИ

Първата половина на деня е подходяща за приключване на стари дела, както и за рутинни действия. След обед ще имате възможност да предприемете нещо ново, така че действайте смело. Възможно е да има неочаквано приложение за ваши скрити таланти. Приятелите ще споделят страхотни идеи.

Източник: Марица

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай