Хороскоп: Овенът завършва започнатото, везните да си пазят парите

Звездите са много благосклонни към някои зодии днес, но се безпощадни спрямо други

Хороскоп: Овенът завършва започнатото, везните да си пазят парите | StandartNews.com

Звездите са много благосклонни към някои зодии днес, но се безпощадни спрямо други. При едни водещи ще са „сърдечните“ проблеми, при други – материалните. За щастливците, на които предстои хубав ден, важи правилото, че няма правила. Днес е денят да изпитате удоволствието изцяло.

Овен

Не предприемайте нови дела, защото усилията ви ще отидат на вятъра! Може да довършите това, което сте започнали. Денят е добър за начало на лечение. Желателно е на трапезата ви да има по-лека храна. Препоръчват се зеленчуци, плодове, сокове. Пийте повече вода!

Телец

През този ден може да сключите много добри сделки, които ще ви осигурят прилични доходи. Венера е щедра към вас. Имате късмет. Това е денят, в който може отново да се влюбите. Необвързаните ще има с какво да се похвалят на приятелите си.

Близнаци

Не игнорирайте своите чувства и потребности! Доставете си положителни емоции и добро настроение! Грижата за здравето ще е много важна и полезна. Ако носите тюркоаз, ще ви подейства добре. Този полускъпоценен камък ще ви зареди с вътрешна сила и спокойствие.

Рак

Важно е се възползвате от възможностите, които ви се предоставят в този ден! Дамите, родени под този знака, може да бъдат изненадани с любовно обяснение или с годежен пръстен, а мъжете – с предложение за работа в чужбина или за финансиране на проект.

Лъв

Щастието ще се усмихне на борбените представители на този знак, които не прекланят глава пред трудностите. Жените могат да намерят добър партньор, с който ще живеят безгрижни и щастливи, а мъжете – да направят скок в кариерата. Пазете се от кихащи и кашлящи хора!

Дева

Пред вас се отворят нови възможности. Може да ви предложат по-висока длъжност. Няма да ви е лесно да се утвърдите, но не се отказвайте! Семейните ви отношения са стабилни, но и доста скучни. Ако обаче се опитате да разнообразите с друг (друга), ще съжалявате.

Везни

Не вземайте прибързани решения! Може да получите изгодно предложение, но е по-добре да помислите и да го обсъдите с приятели. Не е желателно точно в този ден да инвестирате средства. Бъде внимателни, защото може да загубите много пари! Не злоупотребявайте с алкохола!

Скорпион

От финансова гледна точка денят ще е прекрасен за родените под този знак. Дамите може да срещнат богат покровител, а мъжете – да започнат по-добре платена работа. Семейните да внимават! Романтичните ви забежки може да бъдат разкрити и да се стигне до развод.

Стрелец

Всяка болест е по-лесно да се предотврати, отколкото да се лекува, а в този ден заболяванията по-лесно се диагностицират. Следете симптомите и се отнасяйте по-сериозно към своето здраве! Мъжете от този знак имат шанс за израстване в служебната йерархия.

Козирог

Това е ден, в който трябва да сте силни. Оплачете ли се за нещо, цял месец все ще си намирате причина да се жалвате. Пролеете ли и една сълза, очите ви ще се пълнят дълго време със сълзи. Сега е време за забавление. Почерпете се с приятели, но не прекалявайте с алкохола!

Водолей

За вас това е денят на щедростта. Колкото повече давате, толкова повече ще получавате. Това е времето, в което трябва да правите добро на ближните. Зарадвайте любимия човек с подарък! Ако някой ви помоли за помощ, не отказвайте! Не подминавайте просяците – бъдете милостиви!

Риби

Важни събития предстоят в личния ви живот. Трябва да се справите със своята нерешителност. Може да си позволите да пофлиртувате малко, но не се увличайте! Не влагайте чувства, защото връзките, възникнали в този ден, ще са краткотрайни!

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай