Хороскоп: Овенът става желан партньор, девите са пълни с надежда

Денят е благоприятен за лични инициативи, а и работата се увенчава с успех

Хороскоп: Овенът става желан партньор, девите са пълни с надежда | StandartNews.com

Овен

Може да разбиете всяка врата, която някой се опита да затвори пред вас, но не се налага, защото в този ден пред вас се откриват нови възможности и ще се превърнете в желан партньор. Може да се справите с всичко, ако не се притесните. Избягвайте конфликтите!

Телец

Вашата припряност може да ви подведе. Важно е да сте спокойни, когато вземате важни решения. Поради небрежност е възможно да пропуснете нещо важно. Има вероятност от любовно разочарование. За да не съжалявате, не се опитвайте да натрапвате на любимия своето мнение!

Близнаци

Пазете се от крайности и проявете скромност, когато е нужно! Възможни са конфликтни ситуации. Не се занимавайте с интриганти и досадници! Ограничете контактите с хората, които ви дразнят! Успехът ви е гарантиран, ако се вслушвате в мнението на хората, които обичате.

Рак

Времето е много благоприятно за активни действия, общуване и преговори. Разчитайте на себе си и търсете позитивното във всяка възможност! Имате достатъчно сили, за да се справите с всяко препятствие, изпречило се на пътя ви. Пазете очите си, възможно е възпаление!

Лъв

Можете да си намерите работа, да поемете ангажименти или да потърсите начин за повишаване на професионалната си квалификация. Изпълнени сте с енергия и не ви отива да стоите в очакване на това вратите сами да се отворят пред вас. Може да омагьосате околните с чара си.

Дева

Днес сте непредвидими, уверени и изпълнени с надежда. Можете да изненадате околните, а и дори себе си с рискови начинания. Срещите ви вероятно ще са вълнуващи, а разговорите - приятни и желани. Самотните дами имат шанса да намерят подходящия партньор и да се влюбят.

Везни

Търговията днес ви върви, както и общуването с представители на противоположния пол. Не отлагайте деловите срещи! Може да намерите финансиране за свой проект или пък допълнителни приходи. Не пренебрегвайте обаче хората, които се нуждаят от вас и от вашите ласки!

Скорпион

Прекалената доверчивост може да ви навреди. Вслушвайте се в съветите на своите колеги, но не приемайте всичко, което ви казват, за правилно! Решенията вземайте сами! Ако имате усещането, че с партньора ви се отдалечавате един от друг, разтопете ледовете с вечеря на свещи!

Стрелец

Можете лесно да се справяте с възникналите проблеми, но с помощта на колеги, приятели или на Висшите сили. Важно е в този ден да имате добри намерения и да не губите вярата си.  Помолете се, поискайте и ще ви се даде! Може да получите и целебна енергия или нова дарба.

Козирог

Не отлагайте деловите срещи, но е желателно да ги приключите до 15 часа! Весело ви е, но ви предстои много работа и макар да сте романтично настроени, ще трябва да насочите вниманието си към ангажиментите, които не търпят отлагане, а довечера може да излезете с приятели.

Водолей

Запазете достойнството си! Не позволявайте на началника да ви обижда и крещи! Още по-лошо ще бъде, ако и вие си изпуснете нервите. Трябва да обърнете внимание на бъбреците. Това, което сте сънували, може би ще се сбъдне до третия ден.

Риби

Положете усилия в усвояване на знания, които ще са важни за бъдещето ви! Ако на работното място или у дома нещата не се развиват така, както сте очаквали, не губете кураж! Бъдете настоятелни, концентрирайте се и следвайте целите си! Усилията ви ще бъдат възнаградени.

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай