Хороскоп: Овенът се заема с важни дела, прекрасен ден за скорпиона

Денят е студен – в буквален и преносен смисъл

Хороскоп: Овенът се заема с важни дела, прекрасен ден за скорпиона | StandartNews.com

Денят е студен – в буквален и преносен смисъл. Ако синоптиците предвиждат мраз във въздуха, астролозите са категорични, че ще има мраз в отношенията с близки и приятели. Най-вероятно вие сте си виновни, защото с държанието си напоследък сте предизвикали това отношение. За да оправите нещата, не чакайте Св. Валентин, не се гответе за любовни изповеди, а действайте още сега и „купувайте“ околните с подаръци (материално) и внимание (нематериално)!

Овен

Сега е моментът да се заемете с важни дела, да се осъществяват глобални проекти. Това е време на разрушаване на старото и създаване на новото. С хората, които обичате, трябва да сте откровени, за да запазите доверието си един в друг. Възможни са болки в областта на гърдите.

Телец

Трябва да сте готови да вземете големи и важни решения. Бъдете внимателни, ако се налага днес да работите с електрически уреди или да шофирате! Възможни са аварии и злополуки. Предстоят ви вълнуващи срещи и забавления. Добре е да излезете сред природата или да медитирате.

Близнаци

Безработните имат шанс да си намерят работа, а бизнесмените да разширят дейността си. Това е ден за вземане на важни решения. Може да потърсите и нови източници на доходи. Добре е да носите планински кристал. Той преобразува енергията в положителна.

Рак

Време е да обърнете повече внимание на кариерата си. Може да спечелите доверието на началниците и да се издигнете в служебната йерархия. У дома обаче са възможни недоразумения, но не се затваряйте! Поговорете спокойно с партньора си и кажете какво не ви харесва!

Лъв

Сега е желателно да сте пасивни и да се носите по течението. Не започвайте нищо ново, но трябва да завършите това, което не търпи отлагане. Не влизайте в спорове с близките си! Може да започнете диета, но освен храната, ограничете и секса! Не си пилейте енергията!

Дева

Не пренебрегвайте съветите на по-опитни хора! Можете да правите планове за бъдещето, за разширите дейността си. Пред вас се откриват повече възможности и навярно ще ви е по-лесно да реализирате целите си. Това е и добро време за нови романтични връзки.

Везни

Въздържайте се от големи покупки! Може сега да се справите с всякакви проблеми, ако не вземате прибързани решения и се вслушвате в съветите на хората с повече опит. Добър е денят за активна творческа работа и за лечение. Не е желателно обаче днес да се обяснявате в любов.

Скорпион

Имате прекрасен ден. Енергийният ви потенциал е достатъчен, за да се справите с трудностите на работното място. Може да покорите нови върхове с помощта на близките си. Денят е благоприятен за пробуждане и преобразуване на сексуалната енергия.

Стрелец

Ще имате днес успех на работното място, само ако се занимавате с това, което ви допада. Не очаквайте обаче другите да ви изпълнят задачите, спестете си разочарованията! Не вярвайте на хора, които ви обещават лесни пари! Това е ден за любовни терзания. Не се поддавайте на отрицателните емоции!

Козирог

Пълни сте с енергия. Заемете се обаче с решаването на неотложните проблеми и не се съмнявайте в благоприятния резултат! Това е ден, в който може да придобиете нови умения, да усвоите знания, които ще са ви от голяма полза. Не вярвайте на обещания от хора, които не познавате добре!

Водолей

Можете да намерите нужната подкрепа, за да осъществите това, което сте замислили. Нужно е обаче да се освободите от съмненията. Не отказвайте пътуване и срещи! Добре е днес да не употребявате храни, съдържащи много течности. Благоприятно ще ви подействат отвари от билки.

Риби

Избягвайте конфликтните ситуации. Днес сте като барут. Има риск да направите нещо, за което ще съжалявате. Затова, ако ви провокират, не отговаряйте на злото със зло! И най-малкият проблем може да ви извади от равновесие. Не допускайте емоциите да замъглят разума ви!

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай