Хороскоп: Нови и важни дела за везните, опасност от интриги при рибите

Зима е - стойте на топло, пийте и хапвайте топло

Хороскоп: Нови и важни дела за везните, опасност от интриги при рибите | StandartNews.com

Денят е почивен и затова възможността да осъществите някакви делови планове не е голям. Но има зодии, които успяват и почивния ден да превърнат в източник на доходи и други благоденствия. Днес се погрижете за здравето си, защото денят е критичен по отношение на някои състояния. Зима е - стойте на топло, пийте и хапвайте топло.

Овен

Затрупани сте от работа, не приемайте нови ангажименти и не предприемайте пътуване, защото ще ви натовари допълнително! Опитайте се да изчистите всички задължения, които имате! Препоръчва се диета или гладуване за очистване на червата.

Телец

Спазвайте правилата и не се поддавайте на внушения! Платон е казал, че добрите хора не се нуждаят от закони, за да се държат правилно, а лошите винаги ще намерят как да ги заобиколят. Днес обаче трябва да сте от добрите, защото грешките се заплащат скъпо.

Близнаци

Това е денят, в който може да блеснете със знанията и уменията си. Възможно е да намерите ново поприще за изява. Задачите си ще изпълнявате с лекота. Много от дамите ще получат и подкрепа от своите началници. Възможни са болки в корема, свързани с язви или гастрити.

Рак

Не поемайте необмислени рискове! Ако проявите лекомислие и изпразните портфейла, ще се наложи през следващите дни да стягате колана. Може да получите неприлично предложение, но не си и помисляйте за изневяра!

Лъв

Не поемайте нови ангажименти и отложете натоварващите разговори! Нараства опасността да се поддадете на чуждо влияние. Отстоявайте свободната си воля и се пазете от измамници, лицемери, от хора, които искат да ви обсебят, да ви прелъстят! Не правете компромиси с принципите си!

Дева

Изпълнени сте с надежда, имате интересни идеи, а предизвикателствата ви забавляват. Не си губете времето с догадки! Ако нещо не разбирате, питайте, но в случай, че събеседникът ви не желае да споделя, не го притискайте! Когато реши, сам ще ви отговори на въпросите.

Везни

Този ден е добър за начало на нови и важни дела. Не жалете сили и ако се наложи да защитите своите идеи, не се отказвайте! Сутринта ще сте доста раздразнителни. Контролирайте емоциите, защото това може да повлияе негативно на отношенията ви с околните!

Скорпион

Запознанствата може да ви донесат много приятни емоции, но не бива да залагате големи надежди, защото връзки, възникнали в ден като този, не са продължителни. Може да се забавлявате. Добре е да започнете диета.

Стрелец

Може да постигнете целта си, но само ако сте спокойни и отдадени на стремежа да покажете най-доброто от себе си. Слушайте мненията на своите близки, а за решителни действия изчакайте благоприятния момент!

Козирог

В този ден настроенията ви са доста променливи. Съзнанието ви е обсебено от лични проблеми. Бъдете отговорни! Внимавайте да не обидите близките си с необмислени думи! Носете аметист! Това е универсален чистач на негативното.

Водолей

Предстоят ви вълнуващи срещи. Разчитайте на интуицията и на късмета! През този ден няма да ви изневерят. Може да срещнете любовта. Не бъдете прекалено сериозни! Споделяйте и се радвайте на малките неща в живота! Не се опитвайте да налагате мнението си на околните!

Риби

Възможни са неочаквани промени и се налага да реагирате бързо. Не разчитайте на чужда помощ! Развоят на събитията зависи изцяло от вас. Пазете се от интриги! Денят е подходящ за намиране на приходи за семейния бюджет.

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай