Хороскоп: Мълчанието е злато за овена, водолеят радва всички с промяна

Ако се налага да вземате решения, огледайте нещата от всички страни!

Хороскоп: Мълчанието е злато за овена, водолеят радва всички с промяна | StandartNews.com

Овен

Мълчанието днес е злато. Това трябва да е вашето мото, защото всичко, което което кажете, може да бъде разбрано неправилно. Споровете с любимите хора съвсем може да ви изнервят. Не се лишавайте обаче от подкрепата им! Благотворно биха ви се отразили ласките им.

Телец

Малко старание е нужно днес и добрите резултати няма да закъснеят. Отношенията с любимия човек обаче може да бъдат поставени на голямо изпитание. Не давайте поводи за ревност!

Близнаци

Може да си спестите доста неприятности, ако вместо да влизате в спорове, се концентрирате върху задачите, които сте планирали днес да изпълните. Отложете важните срещи! Не е време за авантюри.

Рак

Ако се налага да вземате решения, огледайте нещата от всички страни! Ще ви е нужна упоритост, за да постигнете целите. Не правете големи разходи! Може да нарасне емоционалното напрежение, но до края на деня ще забравите за проблемите.

Лъв

Възможностите за успех са променливи, заредете се с търпение! Положителните резултати ще дойдат неочаквано. Налагат се ограничения, бъдете внимателни с парите! Може да получите примамливи предложения, но не бързайте с отговора!

Дева

Имате ценни идеи, от които не бива да се отказвате. Денят е добър за укрепване на брачните връзки, но не и за нови запознанства. Уязвим е стомахът. Не яжте пикантна храна! Близките ви се нуждаят от повече внимание.

Везни

В общуването са възможни недоразумения или неразбиране. Добре е да се изяснят различията! Срещата със стар приятел ще ви върне усмивката и ще ви помогне да намерите вярната посока. Може да попаднете в капана на спомените, но ще имате необичайно прозрение.

Скорпион

Бъдете внимателни с обещанията! Някой от миналото ще се изпречи отново на пътя ви. Срещата ще е вълнуваща, но може би ви е писано да се разминете като стрелките на часовника по циферблата на живота.

Стрелец

Въпреки вашето старание и постоянство, трудно ще съумеете да изпълните това, което сте планирали. Не прекалявайте с алкохола! Избягвайте шумните компании! Прекарайте вечерта в тесен семеен кръг!

Козирог

Ще имате нужда от помощ, ако се занимавате с документация. Може да се справите с новите предизвикателства, ако работите съвместно с партньорите си. Не дразнете близките си! Те няма нужда от спорове, а от разбиране.

Водолей

Желанията и изискванията на околните ще придобият по-голяма сила. Близките ви ще се зарадват на промяната. Внимавайте обаче с парите – не заемайте и не давайте на заеми, защото може и да не ви ги върнат!

Риби

Изпълнен сте с енергия и оптимизъм. Внимателно подбирайте всяка своя дума и действие, за да не пострада репутацията ви! Ако се чувствате зле, не си го изкарвайте на близките! Възможни са проблеми със сухожилията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай