Хороскоп: Лъвът си губи времето, везните трябва да почистят

Изкушенията ще ни преследват в днешния ден. Не бива да им се поддаваме

Хороскоп: Лъвът си губи времето, везните трябва да почистят | StandartNews.com

Изкушенията ще ни преследват в днешния ден. Не бива да им се поддаваме, защото ще съжаляваме.

Овен

Може да се окаже, че човекът, когото сте смятали за свой приятел, е много различен от този, за който се представя. Не трябва да правите трагедия от това.

Телец

Днес трябва да прекарате свободното си време с децата. Те се нуждаят от вашето внимание. Ако не им отделите достатъчно време, скоро напълно ще излязат извън контрол нещата. Не бива да допускате това.

Близнаци

Не бива да се оставяте на мързела да ви завладее. Под негово влияние днес може да пропуснете шанса да израснете в кариерното си развитие.

Рак

Денят е благоприятен за благотворителност. За това, което ще дадете на човек в нужда, много скоро ще получите компенсация от висшите сили.

Лъв

След като си поставите цел, не се разсейвайте от странични неща, защото няма да ви оставя време за нищо и само ще съжалявате за загубеното време.

Дева

Дори и да се чувствате объркани и да не знаете какво да правите, не бързайте да търсите съвет от околните. Те едва ли ще могат да се поставят на ваше място и да ви дадат идеи.

Везни

На работа днес не трябва да се напрягате много. Няма да можете да постигнете желания успех, така че е по-добре да направите нещо полезно - например да почистите.

Скорпион

Пазаруването не е подходящо нещо за вас през този ден. Ако се увлечем, можем да похарчим много повече, отколкото първоначално сме планирали. Може да се отвори страшна дупка в текущия ви бюджет.

Стрелец

Това, което любимия иска да направи към вас, трябва да се приема с разбиране. Може би напоследък връзката ви не върви. Време е да обсъдите това.

Козирог

Най-добрият начин да неутрализирате негативната енергия, е като я насочите към мирно - творческо - русло: вършете любимата си работа.

Водолей

Силата на волята ще ви помогне да преодолеете многобройните изкушения през този ден. Не се изненадвайте, ако по-късно през деня започнете да се карате за грешките, които сте направили много дълго време.

Риби

Трябва да внимавате какво говорите. Може да обидите някой от хората около вас, което ще доведе до сериозни проблеми в отношенията ви.

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай