Хороскоп: Лъвът получава цялото внимание, телецът страда в търговията

Новите проекти и идеи, които се появяват в този ден са само съблазън и илюзия

Хороскоп: Лъвът получава цялото внимание, телецът страда в търговията | StandartNews.com

Днес е ден на нашите заблуждения и грешки. Хората стават податливи и възприемчиви на всякакви внушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Това съветва астроложката Ивелина Пенчева за tribune.bg.

Новите проекти и идеи, които се появяват в този ден са само съблазън и илюзия - те са неосъществими. Подходящо време за покаяние. Избавете се от ненужни привързаности. Запалете свещ и гледайте продължително живия пламък. Очите се засилват, а огънят изчиства аурата ви от негативна енергия. Всяка болест проявена в този ден се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни.

Овен

Моментът e да вземете решения, които все още ще работят в полза на целите и амбициите, които имате, стига да сте решени да опитате и да работите усилено, за да успеете. Не забравяйте, че това, което изглежда лесно, няма да доведе до очакваното и е възможно да се забъркате в нереалистични ситуации по този начин.

Телец

Внимавайте с търговските сделки, които се появяват, тъй като е възможно да има хора, които искат да спечелят за ваша сметка. Не е най-добрият ден за важни решения, които тепърва ще се отразяват на кариерата ви, защото доминират грешките и несигурността.

Близнаци

Ще бъдете по-импулсивни от обикновено, така че внимавайте с думите си. Не налагайте идеите си на работното място, особено ако никой не ви е искал мнението. Изглежда, че сте в период, в който не сте в състояние да организирате енергийните си ресурси, както и мотивациите си.

Рак

На работното място се фокусирайте върху пренебрегнатите задачи и внимателно проверявайте всяко малко нещо. В сферата на любовта нещата се нареждат добре. Но ако сте необвързани, трябва да сте по-отворени.

Лъв

Вашето самочувствие ще ви направи привлекателни в очите на другите и ще се радвате на цялото внимание. На работното място подобрете отношенията си с колегите. Ще се почувствате водени от спонтанен, но полезен импулс.

Дева

Добре е да бъдете подготвени за всичко в този ден, тъй като има голям шанс да се случи поне едно непредвидено събитие. Днес бихте могли сами да си сложите прът в колелата, ако нямате достатъчно увереност в собствените си сили.

Везни

Днешният ден може да изглежда малко труден, тъй като ще почувствате, че не можете да намерите общ фронт, на който да общувате с близките си. Приемайте противоречиви мнения, останете фокусирани върху това, което трябва да направите и се опитайте да бъдете толерантни! Утре нещата ще са съвсем различни.

Скорпион

Днешният ден може да се окаже истинско предизвикателство и всичко лесно може да се превърне в истинско фиаско, ако не управлявате нещата правилно. Амбиция, мотивация, енергия са трите качества, които ще ви помогнат да постигнете това, което сте си поставили за цел.

Стрелец

Оптимизмът ви е очевиден, но изглежда смекчен от логиката и желанието да продължите напред с бъдещи цели, като предприемете действия. Не позволявайте на прекалено амбициозните усилия да доминират, за да не останете разочаровани и тогава няма да положите необходимите усилия.

Козирог

Бизнес действията могат да се развият изключително положително, стига да оставите инстинктите си и напълно да се доверите на пътя, по който ви водят. В крайна сметка е лесно да разберете кои възможности могат да ви донесат значителни ползи и кои не.

Водолей

Днес ще се сблъскате с последствията от грешка, която сте направили наскоро – останете спокойни и се опитайте да я поправите. Не прибързвайте отново с решенията. На работното място лесно ще се справите с днешните предизвикателства.

Риби

Вие преливате от много творческа енергия и имате много идеи, които приложени на практика могат да имат изключителни резултати. Нямате нужда от никой друг, за да постигнете нещата, които сте си поставили за цел.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай