Хороскоп: Лъвът намира нова работа, телецът се нуждае от почивка

Денят е изпълнен с рискове в общуването, затова бъдете деликатни с хората около вас

Хороскоп: Лъвът намира нова работа, телецът се нуждае от почивка | StandartNews.com

Денят е изпълнен с рискове в общуването, затова бъдете деликатни с хората около вас. Не се натрапвайте в чужди разговори, не налагайте мнението си, ако вие участвате в разговор. Когато се налага бъдете пи-тихи от тишината...

Овен

Насочете вниманието си в конкретни и краткосрочни цели! Бъдете последователни в действията си! За да постигнете успех, е важно да останете уверени в собствените си сили и решения. Този ден е чудесен за усвояване на знания, за преговори и за любов. Покажете чувствата си!

Телец

Може да ви занимават с подробности, които са ви досадни. Обърнете им внимание обаче, за да си спестите бъдещи разочарования! Опитайте се да си изпълните ангажиментите, но не се товарете с нови, защото енергията ви не е безкрайна! Нуждаете се от почивка.

Близнаци

Не бъдете максималисти! Не можете да се справите с всичко сами. Ще спечелите, ако се заемете първо с тези задачи, които не търпят отлагане. Доверявайте се на факти, но не бъдете предубедени! Сега е моментът да сложите край на конфликтите с вашите роднини или приятели.

Рак

Бъдете внимателни при преговори и при подписване на договори! Емоционални сте и може да прибързате, а това може да се окаже огромна грешка. Внимавайте с флирта! Склонни сте да идеализирате хората, които не познавате, а това може да ви донесе разочарования.

Лъв

Интуицията ви работи безотказно. Звездите ви дават шанс да се справите с проблемите, които не търпят отлагане. Безработните има вероятност да си намерят работа, а самотните – нова любов. Няма да усетите как до края на деня ще ви завладее купонджийското настроение.

Дева

Могат да възникнат неприятности заради недоразумения или поради независещи от вас причини. Това ще ви помогне обаче да промените плановете си. Възможно е да проявите инат, но това няма да е във ваша полза. Потърсете помощ, ако не можете да се справите сами!

Везни

Възможни са чести смени на настроения и нестабилност в чувствата. Опитайте се обаче да си изпълните ангажиментите! Желателно е да не споделяте своите проблеми с колегите. Избягвайте споровете и у дома! Носете дрехи в лилаво! Това спомага да изявите духовните си стремежи.

Скорпион

Доверете се на интуицията си и на чувство за самосъхранение! Така ще можете да вземете най-доброто решение за себе си. Не се притеснявайте за околните! Ще ви се отрази добре, ако носите в този ден син кварц. Този минерал допринася да сте по-прозорливи и да имате ясна мисъл.

Стрелец

Можете да приключите някои начинания, както и да се впуснете в нови сфери на действие. Бъдете постоянни в целите, независимо дали нещата се нареждат както на вас ви се иска! Навярно ще получите хубави преживявания, но не бързайте да отговаряте, обмислете ги!

Козирог

Вашата неотстъпчивост може да ви навреди. Бъдете гъвкави, а към близките си проявете разбиране и толерантност! Вашата сексуалност ще предопределя в голяма степен избора ви.  Възможни са проблеми с жлъчката. Пийте повече течности!

Водолей

Не поемайте рискове! Анализирайте личните си представи и очаквания, особено в любовта и партньорските отношения! Отидете на църква и се помолете за здраве! Болестите, започнали през този ден, са много опасни. Те са свързани с духовното ви развитие.

Риби

Неуверени сте и трудно ще се справите с поставените ви задачи. Изчистете си ума от представи, които вероятно са погрешни! Интуицията ви работи силно, анализирайте я и се  уповавайте повече на себе си! Ако имате съмнения за вероятността на любимия, не му казвайте!

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай