Хороскоп: Козирогът се пречиства, девите се отдават на работата

Очаква ви не особено приятен ден, изпълнен с досадни епизоди

Хороскоп: Козирогът се пречиства, девите се отдават на работата | StandartNews.com

Очаква ви не особено приятен ден, изпълнен с досадни епизоди. Не очаквайте да ви се случи нищо лошо, но що се отнася до хубавите случки - те ще са изключителна рядкост днес. Съдбата ви лази по нервите - има такива дни, не се отчайвайте. Вместо това гледайте да сложите в ред делата си и се подгответе за следващите няколко дни, в които определено ще ви върви.

Овен

Идеите (предимно професионални), които ви идват на ум днес, е препоръчително да запомните или дори да ги запишете. Добри са перспективите да се доразвият и да ви донесат високи доходи.

Телец

Днес трябва да се вслушате в съветите само на тези, на които наистина вярвате. Дори ако околните ви изтъкват неоспорими факти, не пренебрегвайте това, че с решението си засягате техните интереси!

Близнаци

Не мислете за инвестиции днес! Вместо очакваната печалба те могат да ви донесат голяма загуба, така че не рискувайте финансовото си благополучие напразно!

Рак

Внимавайте, има опасност да се изпокарате с колегите и близките! Разговорите с тях трябва да са на неутрални теми - например за времето, така че да няма конфликти.

Лъв

Не пускайте в къщата хора, за чиито добри намерения не сте сигурни. Енергията на вашето жилище в този момент е нестабилна. Ще бъде много лесно да се унищожи и трудно да се възстанови.

Дева

Звездите ви препоръчват да се заемете с любимото си нещо – работата. Съсредоточени върху непосредствените си служебни задължения, вие дори няма да забележите как времето лети.

Везни

Разговорът с близък човек ще ви помогне да разберете какво се случва в живота ви. Той е лишен от пристрастия и субективизъм. С негова помощ ще може да оцени възможно най-точно фактите.

Скорпион

Не е желателно да се правят изводи за събития, които ще се случат днес. По различни причини вашето възприятие сега ще изкриви обективната картина на реалността и лесно може да допуснете грешка.

Стрелец

Присъщата ви импулсивност, която често ви тласка към необмислени действия, днес може да предизвика конфликт. За да не се случи това, контролирайте се!

Козирог

Добре да започнете с голямото чистене. Това не само ще ви помогне да приведете дома си в идеален ред, но и ще пречисти енергията.

Водолей

Когато общувате с непознати, трябва да бъдете внимателни. Първото впечатление за тях може да се окаже невярно.

Риби

Препоръчително е от сутринта да планирате всяко свое действие днес, но така че да се месите възможно най-малко на колегите си - особено на тези, които са ви неприятни по някаква причина. Има голяма вероятност от конфликт.

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай