Хороскоп: Интересни запознанства за овена, близнаците са разсеяни

Днес пpoдължeтe зaпoчнaтaтa paбoтa, бeз дa пpeдпpиeмaтe нищo нoвo

Хороскоп: Интересни запознанства за овена, близнаците са разсеяни | StandartNews.com

Хороскоп: Интересни запознанства за овена, близнаците са разсеяни

Днес пpoдължeтe зaпoчнaтaтa paбoтa, бeз дa пpeдпpиeмaтe нищo нoвo. Oтнacяйтe ce внимaтeлнo ĸъм вcичĸo, тъй ĸaтo мoжe дa cpeщнeтe мнoгo пpoвoĸaции и изĸyшeния, дa ce cблъcĸaтe c илюзии, измaми, гpeшĸи, тpeвoги, cтpaxoвe и мpaчни миcли. Toзи дeн нaй-дoбpe дa ce пpeĸapa в тиxa и cпoĸoйнa oбcтaнoвĸa. Дoбpe e дa пoчиcтитe oт нeгaтивнa eнepгия ceбe cи и пoмeщeниятa, ĸoитo oбитaвaтe.

ОВЕН

Днес се съсредоточите върху неща, които изискват точност и внимание към малките детайли. Тук ще се справите чудесно, а в следобедните часове времето ще бъде благоприятно за общуване. Много от вас ги очакват интересни срещи или запознанства, които ще им направят силно впечатление.

ТЕЛЕЦ

Днес не е изключено нарушаване на отдавнашни споразумения. Всичко това обаче няма да ви попречи да постигнете желания резултат. Вероятни са добри новини по въпроси, които са особено важни за вас. Денят ще е благоприятен във финансово отношение. Вероятни са парични постъпления, успешни покупки или сделки.

БЛИЗНАЦИ

Днес ще сте доста разсеяни. Там, където точността и концентрацията са важни, ще трябва да положите много усилия, за да постигнете желания резултат. Подкрепата на близките ще бъде особено важна за вас. Със сигурност ще я получите, ако говорите за това, което ви вълнува и тревожи.

РАК

През първата половина на деня е по-добре да се съсредоточите върху вече познати неща или да завършите започнатото по-рано. По-късно може да преминете към нещо ново и непознато. Вечерта ще бъде особено благоприятна за общуване с любими хора, семейни събития или срещи с приятели.

ЛЪВ

Пътуванията днес ще бъдат много ползотворни, особено ако са свързани с работа или бизнес. Някои от вас ще сключат успешни сделки, други ще приемат предложения, обещаващи бързо израстване в кариерата. Може да се появят идеи, които ще ви позволят значително да увеличите доходите си.

ДЕВА

Днес основно ще се занимавате със домашни дела. Ако се съсредоточите върху семейните въпроси, ще намерите отговори на въпроси, които са важни за вас и вашите близки. Може да закупите полезни неща за дома. Безпогрешно ще изберете това, което ще зарадва всички.

ВЕЗНИ

Първата половина на деня е подходяща за самостоятелни действия, по-късно може да се договорите за сътрудничество с някого. Някои хора ще са по-склонни от обикновено да се обърнат към вас за помощ. Ще се опитате да не отказвате нито на близки хора, нито на нови познати.

СКОРПИОН

Деловите срещи, както и преговорите с потенциални партньори и работодатели ще вървят добре. Някои от вас ще получат примамливи предложения за сътрудничество. Денят е подходящ за срещи и запознанства. Ще направите добро впечатление дори на тези, които са много взискателни към другите.

СТРЕЛЕЦ

Днес се доверявайте предимно на собствения си опит. Благодарение на него бързо ще намерите пътя към целта и няма да допуснете досадни грешки. Не винаги ще е лесно да се разбирате с другите. Разгорещените дебати и сериозните конфликти, обаче могат да бъдат избегнати.

КОЗИРОГ

Днес ще трябва да се върнете към нещата, които сте започнали по-рано. Ще са необходими малко усилия, за да ги завършите, но го направете. По-добре е да действате сами. Чакайки някой да ви помогне, най-вероятно ще си изгубите времето. Сключените днес сделки ще донесат добра печалба..

ВОДОЛЕЙ

Спокоен ден, през който може да завършите нещата, които сте започнали. По-добре е да не започвате нещо ново, а да се насладите на кратка почивка. Неочаквани срещи ще се окажат приятни и запомнящи се. Възможно е точно тези хора, които ще се радвате да видите, да ви дойдат на гости без покана.

РИБИ

Вероятно благоприятен край на правни конфронтации или финансови спорове за вас. Не са изключени значителни парични постъпления. Не бързайте да харчите полученото. Тези средства може скоро да ви бъдат полезни за нещо важно. Покана за романтична среща ще ви изненада.

Източник: Марица

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай