Хороскоп: Финансови грижи за девите, приятни изненади за овена

Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да общувате с приятели

Хороскоп: Финансови грижи за девите, приятни изненади за овена | StandartNews.com

Настроението днес трябва да бъде празнично и весело, всичко трябва да правите с лекота и усмивка на лице. Постарайте се да внесете в света повече хармония и радост. Доставяйте удоволствие както на себе си, така и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се веселите, да има развлечения, игри и занимания с децата, раздаване на подаръци. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да общувате с приятели. Добре е да се обменя информация и опит.

ОВЕН

Денят няма да е от най-спокойните, но със сигурност ще ви хареса. Подходящо е да се заемете с нещо напълно непознато или да експериментирате с това, с което не сте се осмелявали да започнете досега. Щастливи съвпадения и неочаквани събития ще ви подтикнат към интересни мисли.

ТЕЛЕЦ

Ако имате големи планове за деня, започнете да ги изпълнявате от сутринта. По това време подкрепата на звездите ще е особено силна и ще се справите много добре. Вероятни са неочаквани новини, които ще ви зарадват. Не са изключени предложения, на които е добре да отговорите веднага.

БЛИЗНАЦИ

Денят е идеален за поемане на инициатива както в делови, така и в лични отношения. Колкото по-смели и необичайни са вашите идеи, толкова по-голяма е вероятността другите да ги харесат. Лесно ще намирате общ език с нови познати и ще завържете нови приятелства.

РАК

Вероятни са дребни недоразумения и неприятни инциденти. Те обаче няма да имат сериозни последствия и скоро ще бъдат забравени. Затова не се притеснявайте, останете оптимисти и не се отказвайте от започнатото, ако нещо не се получи. Не е желателно да обсъждате финансови въпроси.

ЛЪВ

Денят ще е доста напрегнат. Това може дори да доведе до някои трудности, но не е нужно да се справяте с тях сами. Вероятни са малки парични постъпления от неочаквани източници, успешни сделки или покупки. Добре е да почистите и да се отървете от ненужните неща. Вечерта обещава неочаквани посещения, приятни срещи със стари познати.

ДЕВА

Внимавайте с парите. Днес ще сте склонни към лекомислие по финансови въпроси, така че рискувате да похарчите значителна сума за дреболии или да направите някои глупави покупки. Останалата част от деня ще бъде благоприятна.. Разбирането с околните ще бъде лесно.

ВЕЗНИ

Настроението ще бъде отлично и ще ви помогне да разрешите много проблеми. Не бива да се отказвате от това, което сте планирали, ако нещо се обърка. По-късно ще трябва да проявите постоянство и ще постигнете дори по-добри резултати, отколкото сте очаквали.

СКОРПИОН

Вслушайте се в интуицията си. Нейните насоки ще бъдат особено точни и полезни днес. Благодарение на тях бързо ще разберете двусмислени ситуации и ще намерите общ език с нови познати. Щастлива случайност ще ви наведе на интересни мисли. Първата половина на деня ще бъде особено благоприятна за творчество.

СТРЕЛЕЦ

Няма да е лесно да запазите самообладание. Днес ще сте по-избухливи от обикновено и ще бъдете много по-нетърпеливи към всичко, което се случва. Поддавайки се на мимолетен импулс, можете да кажете твърде много или да направите нещо, за което по-късно ще  съжалявате.

КОЗИРОГ

Денят ще ви радва с приятни събития и вдъхновяващи новини. Подходящ е за предприемане на нещо ново или за съсредоточаване върху труден и важен въпрос. Ако имате нужда от помощ, ще я получите бързо. Наоколо винаги ще има много хора, които да ви подкрепят.

ВОДОЛЕЙ

Сутринта едва ли е подходяща за важни и сложни дела. Първо, няма да е лесно да се концентрирате и второ, има вероятност да се уморите много рано. Освен това съществува риск напълно неочаквано да се прехвърлите към решаване на чужди проблеми и това да обърка плановете ви.

РИБИ

Събитията през този ден ще ви помогнат да погледнете на много неща по нов начин. Ще  забележите това, на което не сте обръщали внимание преди и ще направите правилните изводи от това, което виждате. Информацията, получена през деня, ще ви позволи да избегнете грешки, празно вълнение и ненужна суета.

Източник: Марица

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай