Хороскоп: Ден с обрати за рибите, делови успехи за девите

Bcяĸa пoзитивнa миcъл днес cлyжи ĸaтo cpeдcтвo cpeщy нeyдaчитe

Хороскоп: Ден с обрати за рибите, делови успехи за девите | StandartNews.com

Πepиoдът нa мeчтитe и правенето на плaнoвe е в края си. Bъв въздyxa витae aгpecия и дeбнaт oпacнocти. Cлeдвa aĸтивнo дa ce бopитe c oтpицaтeлнитe eмoции и тъмнитe миcли. Heoбxoдимo e дa изxвъpлитe ядa oт ceбe cи, инaчe ĸaпĸa пo ĸaпĸa щe oтpoви дyшaтa и тялoтo ви. Aĸo дoпycнeтe дa ви зaвлaдeят oтpицaтeлни миcли, тo тe мoгaт дa ce пpeвъpнaт в peaлнocт. Bcяĸa пoзитивнa миcъл cлyжи ĸaтo cpeдcтвo cpeщy нeyдaчитe.

ОВЕН

Днес е по-добре да взимате решенията сами и да вярвате повече на собствения си опит и здравия разум, отколкото на думите на други хора. Съветите, които ще получите, по-скоро ще ви объркат, защото хората, които ви ги дават, няма да са наясно със ситуацията, в която се намирате.

ТЕЛЕЦ

Сутринта ще бъде натоварена, а и с готовност ще помагате на всеки, който се окаже в трудна ситуация. Следобед ще бъде добре да си починете от грижите. Това време е добро за кратко пътуване или разходка. Вероятни са и приятни запознанства и срещи, които ще помните дълго време.

БЛИЗНАЦИ

Проблемите ще започнат от сутринта. Ще се наложи да коригирате грешките, направени от другите. Това ще се окаже доста трудна задача, но ще се справите. По-късно ще дойде много благоприятно време за общуване с близки, за важни разговори и обсъждане на планове.

РАК

Интересен ден, наситен с много събития и обрати. Много неща днес ще бъдат по-лесни от обикновено и това ще ви позволи да свършите доста работа. Вероятни са промени в романтичните отношения. Ще сте наясно със собствените си чувства и ще започнете да разбирате много по-добре любимия човек.

ЛЪВ

Денят е подходящ да се заемете с важните задачи. Днес интуицията ви ще бъде изострена и ще ви помогне да намерите правилните отговори на много въпроси, които ви вълнуват напоследък. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници.

ДЕВА

Възможно е денят да започне с предложение за сътрудничество, които е добре да обмислите по-сериозно, преди да отговорите. Звездите днес ще ви подкрепят и всичко ще се случва така, както искате. Деловите срещи ще вървят добре. Няма да имате разногласия и с близките си.

ВЕЗНИ

Страхотни идеи ще се появят днес. Малко вероятно е да може да ги приложите веднага, но шансът да започнете да ги реализирате ще се появи много скоро. Денят е подходящ за дела, които изискват висока концентрация. Не пропускайте възможността да се видите с приятели, които ще ви зарадват с добри новини.

СКОРПИОН

Финансовите въпроси, които напоследък донесоха много тревоги, могат да бъдат изключително успешно разрешени. В следобедните часове са възможни недоразумения, но и по това време няма да възникнат сериозни проблеми. Приятели и други хора, които ви познават добре, ще ви помогнат да се справите с трудностите.

СТРЕЛЕЦ

Днес сравнително бързо ще се справите с всичките си ангажименти и ще ви остане свободно време да помислите върху някои предложения. Денят ще бъде благоприятен от гледна точка на личните отношения. Ако искате да зарадвате някого, няма да ви се налага да полагате усилия за това.

КОЗИРОГ

Способността ви да вземате правилни решения със светкавична скорост ще впечатли мнозина днес. Денят ще е наситен с добри новини и интересни предложения. Те могат да се отнасят както до бизнес сферата, така и до личните отношения. Много от вас ги чакат романтични изненади.

ВОДОЛЕЙ

Днес трудно ще се съсредоточите върху рутинните задачи, защото ще ви се струват досадни и скучни. Ако положите усилие, бързо ще приключите с тях и ще имате възможност да се заемете с това, което ви е интересно. Изненадващи гости ще направят вечерта ви вълнуваща.

РИБИ

Забързан ден, пълен с обрати и объркващи ситуации. Важно е да запазите спокойствие и да се придържате към плана си, доколкото обстоятелствата позволяват това. Способността ви да импровизирате, бързо да се ориентирате и да поемате инициативата навреме ще се окажат много полезни днес.

Източник: Марица

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай