Хороскоп: Близнаците намират пари от никъде, везните отлагат срещи

Денят е хубав, но за почивка, а не и за захващане с важни дела

Хороскоп: Близнаците намират пари от никъде, везните отлагат срещи | StandartNews.com

Денят е хубав, но за почивка, а не и за захващане с важни дела. Просто се отпуснете, приемете нещата такива каквито са и разпускайте. Ако все пак ви е важно да свършите нещо, опитайте – късметът винаги е зад ъгъла. Тези, които обичат да отхвърлят някакви задачи, независимо кой ден от седмицата или годината е, трябва да укротят ентусиазма си.

Овен

Предположенията ви може да не се оправдаят. Вместо да очаквате подобаващо отношение, поемете инициатива! Новини или пътуване ще открият пред вас нови хоризонти. Не се колебайте да направите това, което е нужно, за да зарадвате човека, когото обичате!

Телец

Склонни сте да поемате рискове, а точно това днес ще ви донесе дивиденти. Може внезапно да се появи възможност да увеличите приходите в семейния бюджет. Не отказвайте нито работата, нито удоволствията! Необвързаните обаче да внимават с флирта, защото може да бъдат измамени!

Близнаци

Аналитичните ви способности са върхови през този ден. Можете да постигнете много, ако сте сигурни, че това, което правите, е правилно. Средства за изпълнението на целите ще се намерят по неочакван начин. Споделяйте с любимия това, което ви вълнува и той ще ви подкрепи!

Рак

Подходящо време е за анализ на постигнатото. Не отлагайте важните за вас неща! Можете да преодолеете инерцията с повече физическа активност. Намерете си занимание, което ви кара да творите! Желателно е днес да пиете по-малко течности, особено алкохол.

Лъв

Преценете добре собствените си възможности и търсете съмишленици за проектите си! Подвластни сте на отминаващи емоции и страсти. Не претоварвайте зрението си! Не използвайте днес парфюми и намалете цигарите! Препоръчва се очистване на червата.

Дева

Творчеството ви може да се появи в различни сфери. Едва ли от внезапно обзелото ви вдъхновение ще се роди нещо гениално, но в този ден ще се чувствате от рода на хвърчащите хора, както казваше гениалният Валери Петров. Близките ви обаче бързо ще ви приземят. Не ги пренебрегвайте!

Везни

Не трябва да предприемате важни дела в този ден, защото рискувате да се изложите. Отложете деловите срещи! Желателно е да не поемате нови ангажименти. Може да се захванете с тези неща, които не търпят отлагане. Внимавайте, защото ще сте доста разсеяни!

Скорпион

Придържайте се към утвърдени методи за успешна реализация! Разширявайте знанията си и планирайте умело стъпките си! В този ден ще се разбирате добре както с по-младите, така и с по-старите. Уроците, предадени от вас, лесно ще бъдат разбрани. Възможни са болки в слепоочията.

Стрелец

Нови сили за бъдещи дела ще получите, ако се постараете да се освободите от товара на миналото. Лесно ще усвоявате знания и ще боравите с информация. Може да се премахват бенки и да се изглаждат бръчки.

Козирог

Спонтанен идеалистически импулс или порив ще ви връхлети и преобрази. Високата чувствителност към емоциите на околните може да бъде мощно предимство за вас. Бъдете внимателен и грижовен към близките си и най-вече към децата! Помогнете им да намерят верния път!

Водолей

Може да постигнете много в този ден, но вечерта трябва да сте си у дома. Не е желателно тогава дори да мислите за важни дела. Нищо не планирайте, защото плановете ви ще се объркат! Може само да си почивате или да се забавлявате с човека, когото обичате.

Риби

Разчитайте изцяло на способностите си, на уменията и опита си! Концентрация ви е нужна, за да успеете да се справите с предизвикателствата. Възможно е да получите повишение или просто да се съберете с колеги и приятели, за да празнувате за добре свършената работа.

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай