Хороскоп: Благоприятен ден за рибите, стрелецът преодолява препятствия

Денят е подходящ за уединение и да се помолите за себе си и близките си

Хороскоп: Благоприятен ден за рибите, стрелецът преодолява препятствия | StandartNews.com

Днес е възможно някои обстоятелства да се окажат непонятни за вас. Вибрациите на деня предразполагат към мечтателност и витаене в облаците. Не бързайте да вземате важни и съдбоносни решения сега. Уязвима е психиката. За  мнозина психологическото състояние ще се окаже мъчително, тъй като може да изпитате меланхолия, депресия. Други пък обратното - ще бъдат в приповдигнато настроение. Бъдете предпазливи в агресивна среда, съветва астрологът Ивелина Пенчева за tribune.bg.

Денят е подходящ за уединение и да се помолите за себе си и близките си. Нека мъдростта преобладава над чувствата. Състраданието и милосърдието са основата на този ден. Колкото повече добри неща правите за другите, толкова по-скоро всичко ще ви се върне стократно, и обратно, ако не сте милостиви днес, ще изпаднете в немилост пред Вселената.

Овен

Денят ще премине с пълна газ. Цялата работа, която ви очаква, ще бъде завършена навреме.  Вашите умения и усилия ще бъдат високо оценени. Дори да преминавате през по-труден период, днешният ден ще бъде като черешката на тортата.

Телец

Днес комуникацията не е вашата най-силна страна, така че по-добре отложете всякакви дискусии за друг ден. Колкото по-малко прибързани решения вземате, толкова по-добре. С повече активност ще постигнете желаното от вас.

Близнаци

Днес умът ви ще е доста активен и превъзбуден, може да препуска с хиляда мили в час. Мислите и идеите текат през главата ви като пълноводен поток. Някои от тях могат да бъдат смущаващи, а други противоречиви.

Рак

Крайно време е да се измъкнете от черупката си и да продължите напред. Можете да опитате ново занимание, нова дейност, да напуснете зоната си на комфорт. Тогава денят ще придобие за някои изключително романтично оцветяване.

Лъв

Изглежда винаги сте точно там, където съдбата иска да бъдете. Избягвайте да вземате някои важни решения, докато сте изпълнени с горещи емоции. Нещата могат да изглеждат по различен начин, след като огънят ви поутихне.

Дева

Независимо откъде идва, напрежението е налице и не може да бъде пренебрегнато. Имайте предвид обаче, че голяма част от него може да идва от нещо, което всъщност не е вярно. Може би грешно приета дума или недоразумение предизвикват объркване.

Везни

Необходимо е да преосмислите някои неща на спокойствие, преди да предприемете нови действия. Ако изпаднете в лошо настроение, не си позволявайте да прехвърлите раздразнението си върху близките си.

Скорпион

В тичането между дома, работата и другите натоварени моменти в живота не винаги е лесно да поддържате връзка с приятели и близки. Хубаво е да проявите малко креативност, когато става въпрос за прекарване на времето с любимия човек.

Стрелец

Намирате сили отново да преодолеете препятствията. Остава само да си поставите ясни цели, които да можете да постигнете. Последователност и решителност са качествата, които ще ви изведат до сбъдването на най-щурите мечти, докато страхът може да ви спре по средата на пътя.

Козирог

Вашата предприемчивост и инициативност значително нарастват, така че можете да очаквате добри и положителни резултати в различни случаи. Има вероятност по неочакван начин ще бъде решена някаква ситуация.

Водолей

Навсякъде около вас има достатъчно агресия. Най-добрият план за деня е да не се атакува изобщо. Не е нужно да си създавате повече проблеми. Изчакайте, докато всичко утихне. Старайте се да не се замесвате в уреждането на чужди спорове.

Риби

Денят може да се счита за благоприятен. Постарайте се да се възползвате възможно най-ефективно от обстоятелствата. Ще има много възможности за действие, но е по-добре да не пилеете енергията си напразно и да се фокусирате само върху това, което смятате за най-важно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай