Как се подготвяме за есента, която чука на вратата

Организирайте и освободете място за нови неща в гардероба си

Как се подготвяме за есента, която чука на вратата | StandartNews.com

Искаме или не, трябва да кажем “сбогом” на топлия сезон и лесно, лесно да се подготвим за прехода към по-капризно и по-топло време. Безспорно е, че всеки един сезон има своята красота, така че не позволявайте на атмосферните условия навън да повлияят на стила ви. Опитайте се да се организирате и да освободите място за нови неща в гардероба си. Въпреки това, не се отказвайте от всички тънки артикули, тъй като може да се стигне до изненада и все още да имате нужда от тях.

Fashion Days стартира кампания за пазаруване с намалени цени, от които можете да се възползвате още сега. Разгледайте страниците на сайта и добавете в кошницата продуктите, които ще улеснят прехода ви между сезоните.

Имате на разположение разнообразни идеи, които ще ви предпазят от студ, вятър или дъжд. От овърсайз блейзъри до палта от изкуствен косъм и кожени якета тип бомбър. Осмелете се да изберете каквото ви подхожда или защо не, опитайте нови кройки и цветове. Открийте ватираните версии, които ще накарат телесната ви температура да съответства на тази навън.

На ваше разположение са варианти с къса яка или качулка, за да се чувствате максимално комфортно. Принтовете също не са погрешен избор, тъй че не се колебайте да ги изберете. Ако не знаете на какво да заложите и бюджетът не ви позволява да закупите няколко модела, тогава реверсивният тип е идеален. Имате възможност да сложите яке, което има две страни, в различни нюанси, създавайки впечатление, че са две.

За тези, които практикуват различни спортове и не се страхуват от времето навън, марката Nike може да бъде истински източник на вдъхновение. Избраните от вас маратонки Nike за бягане, футбол или просто разходка ще накарат краката ви да се чувстват добре. Изберете правилния размери, за да няма притискане, но също така и чорапи, които отвеждат потта. Не забравяйте за специално създадените тениски, които задържат неприятните следи от положените усилия и подходящите за вас панталони. За да избегнете проблеми, уверете се, че не са нито прекалено стегнати, нито прекалено широки. Покрийте се с яке от дишаща, водоустойчива и ветроустойчива материя. Някои имат и система за сгъване, което ги прави по-малко обемисти и лесни за пренасяне.

Независимо къде прекарвате времето си, определено няма да искате да държите нещата си в ръка, а по-скоро да ги съхранявате в раница. За предпочитане е да е такава със система за затваряне с цип, за да не загубите някоя ценна вещ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай