Изненада! Сашка Васева с голямо разкритие за Румен Радев

Цитира необикновени думи на президента

Изненада! Сашка Васева с голямо разкритие за Румен Радев | StandartNews.com

Сашка Васева направи много интересно разкритие за разговор с президента Румен Радев. Там са казани думи, които имат огромно значение.

"Зад кулисите на "Пирин фолк“ поискахме от охраната от НСО да се снимаме с президента Румен Радев. Той се съгласи радушно. И какво каза президентът?

Едни вълшебни думи, които прозвучаха толкова човеколюбиво…"Обещаваш ли да се грижиш за Сашка?“. И съпругът ми се спотайваше и не знаеше какво да отговори. Той, разбира се, се грижи единствено за мен, но имаше една минута мълчание“, каза в интервю Сашка Васева.

Певицата, която зарадва феновете си на популярния фест в Сандански с отличната си форма и визия след сериозните си здравословни проблеми, добави, че  Румен Радев е повторил същия въпрос към мъжа й Христо Бакърджиев. И той отговорил: "Да, обещавам!“.

Дупнишката Мадона сподели, че съпругът й, който е бизнесмен, заради нейното състояние се научил да готви. Доста му се отдавало и особено да прави супа от леща с кимион.

За да подобри здравето си, тя наблягала на кимион, тъй като той има лечебни свойства – понижава кръвното и нивата на кръвната захар при доказан диабет, пише ХотАрена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай