Изненада от bTV. Любимо предаване се завръща в ефир

Започна търсенето на кандидати

Изненада от bTV. Любимо предаване се завръща в ефир | StandartNews.com

Състезателното риалити „Бягство към победата“ се завръща в ефира на bTV. Забавният и обичан формат ще бъде част от обновената програмна схема през тази година. 

Различното и забавно предаване „Бягство към победата“ 2 започва търсенето на своите нови герои. От днес (3 април) всички любители на вълнуващите пътешествия, на решаването на сложни загадки и на пътуването из познати и непознати кътчета на родината. 

Условието е участниците да са в тандем и да са обединени от различни роднински, приятелски или други връзки. Двойките ще предприемат пътуване
из България и ще преминават през разнообразни вълнуващи изпитания, за да стигнат до голямата награда, наричана „Съкровището“.

„Бягство към победата“ 2 ще предизвика участници и зрители да се впуснат заедно в динамична надпревара, чрез която да научат повече за България, преминавайки през нейната територия, история и култура и справяйки се с различни предизвикателства.

Предаването ще изпита способността за работа в екип, чувството за ориентация, издръжливостта, бързината и общата култура на участниците, които ще минават дълги преходи без почивка, ще спят понякога на открито, ще се изкачват или спускат по труднодостъпни терени. Целта на всяка една двойка е да спечели физическа преднина и предимство чрез разкриването на нова информация, което да я преведе през пътуването и да я отведе до финала.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Иванов
преди 3 седмици

Това пък откъде го изкопаха бТВ аман от тъпи риалитита не виждат ли че не им се получава

Откажи