Изненада! Ново 20 от наша риалити звезда

Качи стори в нета

Изненада! Ново 20 от наша риалити звезда | StandartNews.com

Риалити героинята Зара, която стана известна покрай участието си в "Биг Брадър" преди години, стана майка в края на миналата година, а вече е ясно и как се казва бебето.

В днешно време причудливите имена вече май никого не учудват, но вижте, все пак, какъв е бил избора на Зара за име на малкото й момченце, и преценете сами как звучи.

Преди година Зара сподели единствено видео с все още бременния си корем, но не издаде никакви подробности и след това, когато роди, а към днешна дата всичко е вече ясно.

Тези дни Зара сподели стори на нейна близка - филмовият продуцент Хиам Елсалиби, която се е снимала с бебего й, пишейки на английски: "Моят малък Кай, леля те обича!". Явно тя е лелята на бебето, съответно сестра на баща му. За мъжа до Зара до момента се твърдеше, че е английският състезател по ръгби Макс Лахиф, пише "Галерия".

Версията тръгна заради това, че брюнетката се подписва в социалните мрежи с фамилията Лахиф. Възможно е и мъжът на риалити звездата да е с арабски корени, тъй като лелята на бебето е с такъв произход. Самата Зара, както е добре известно, от години живее в Дубай.

Името на детето й Кай обаче, няма нищо общо с арабските имена. Така се е казвал древноримски папа, а в превод името означава "океан" и "триумфиращ"./show.blitz.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Тодор
преди 2 месеца

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим:--- https://do.my/bluestone

Откажи